Døgnet rundt linser

24h linser

En av de nyeste produktene på markedet er linser til kontinuerlig bruk. Slike døgnet rundt linser, eller 24-timers linser som de også kalles, er laget av et gjennomtrengelig materiale som tillater mer oksygen å komme frem til øyet selv når øyelokket er lukket. De kan derfor også bli brukt om natten.

Denne typen linse er vanligvis brukt kontinuerlig i en til fire uker, og samme linse kan brukes i en måned. Disse linsene passer (og er øyevennlige) for daglig bruk, slik som vanlige månedslinser. 

Fordeler og ulemper:

Populære merker

Døgnlinser har økt i popularitet, og det er flere varianter å velge mellom. Air Optix Night and Day Aqua og Biofinity er blant bestselgerene. Acuvue Oasys og Acuvue 2 kan også brukes døgnet-rundt, men det er viktig å få råd fra en optiker.   

Prissammenligning døgnet rundt linser

Se også

Døgnlinser eller LASIK: Hva er best for deg?
Hvordan forlenge levetid på kontaktlinser?

Se alle priser av linser her:
Søk etter:
Om oss | Kontakt oss | Disclaimer | Prezzi lenti a contatto lentillas Linsenpreise.ch Kontaktlinsen Preisvergleich Deutschland Linsepriser.com Linssit.net Linserpånett.no Cheap contact lenses Lenzenprijzen.com Price comparison of contact lenses in the UK Contact Lenses Prices

Linsepriser.com - kontaktlinser i Danmark


 
ANNONSE