Dailies Total 1

Dailies Total 1 fra den sveitsiske produsenten Alcon er en av toppmodellene blant dagens engangslinser. Velger du Dailies Total 1 får du ikke de billigste linsene på markedet, men kanskje de aller mest behagelige — og med vår prissammenligning kan du være trygg på at du ikke betaler mer for komforten enn du trenger.

Super komfort

Dailies Total 1 er de første silikon hydrogel-linsene med gradert vanninnhold, fra 33 % i kjernen av linsen til over 80 % vann på overflaten. Dette ligger nært opp det naturlige vanninnholdet i øyet og tårevæsken. Det høye vanninnholdet reduserer friksjonen mellom linsen og øyevevet maksimalt, og bidrar til friske øyne og en unik komfortfølelse.

Dailies Total 1 er laget av Delefilcon A, et silkeglatt materiale som slipper ekstra mye oksygen gjennom til øyet. Denne førsteklasses oksygenpermeabiliteten bidrar ytterligere til å motvirke tørrhet og irritasjon. Hvis tørre, irriterte øyne er et tilbakevendende problem når du bruker kontaktlinser, kan det være verdt å gi Dailies Total 1 et forsøk.

Ifølge produsenten kan Dailies Total 1 brukes i 16 timer uten det minste ubehag, og i en undersøkelse bekreftet fire av fem brukere denne påstanden. I en annen undersøkelse svarte ni av ti brukere at linsene var så behagelige at de ikke kunne kjenne at de hadde dem på.

I likhet med andre endagslinser skal Dailies Total 1 kastes hver kveld og erstattes med nye linser neste dag. Følg alltid optikerens og produsentens anvisninger for oppbevaring, bruk og håndtering av kontaktlinser.

Forpakning

Dailies Total 1 fås i pakker med 30 eller 90 linser. Som regel sparer du noen kroner ved å velge den største forpakningen. Det er dessuten vel så praktisk, og belaster miljøet med mindre emballasje.

Benytter du vår prissammenligning, som oppdateres daglig med de beste tilbudene fra alle de store norske nettbutikkene, vil du alltid kunne finne de gunstigste prisene på dine Dailies Total 1-linser.

Vår vurdering: 4.75
Les mer om hvordan vi tester og setter karakter

Vann: 33%
Materiale: Delefilcon A

Merk. Noen av prisene i vår sammenligning er lavere enn på forhandlerens egen webside. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Vi oppdaterer priser 24 timer per døgn. Markedssituasjonen endrer seg stadig, så sjekk priser igjen før du kjøper neste gang. 

Dailies Total 1


Dailies Total 1 90
ButikkPrisFrakt
Lensit569 kr+ 0 krTil butikk
Mister Spex (Lensstore)570 kr+ 0 krTil butikk
LensOn571 kr+ 0 krTil butikk
LensWay599 kr+ 50 krTil butikk
Shopping4net639 kr+ 39 krTil butikk
SmartBuyGlasses665 kr+ 39 krTil butikk


Dailies Total 1


Dailies Total 1 30
ButikkPrisFrakt
Lensit188 kr+ 0 krTil butikk
Mister Spex (Lensstore)189 kr+ 0 krTil butikk
LensOn190 kr+ 0 krTil butikk
Shopping4net229 kr+ 39 krTil butikk
LensWay255 kr+ 50 krTil butikk
SmartBuyGlasses261.95 kr+ 39 krTil butikk