Focus Dailies

Focus Dailies er en av verdens mest solgte endagslinser. Focus Dailies produseres ikke lenger, men er fortsatt å få kjøpt i mange nettbutikker som enda har den på lager. Vi anbefaler likevel Focus Dailies-brukere å begynne å se seg om etter alternativer, som for eksempel Dailies Aqua Comfort Plus eller Dailies Total 1 fra samme produsent.

Enkel innsetting

Focus Dailies har en svak farge (såkalt håndteringsfarge) slik at linsene er lette å se under innsetting. De har dessuten den minste diameteren blant endagslinsene (13,8 mm med en basekurve på 8,6 mm), noe som også letter innsettingen selv for uerfarne brukere.

I likhet med andre linser i Focus-familien er Focus Dailies en linse med glatt overflate, som ikke tiltrekker seg urenheter. Takket være den patenterte produksjonsteknologien Lightstream har linsen ekstra tynne kanter, noe som letter innsettingen ytterligere og bidrar til at linsen er komfortabel i bruk.

Focus Dailies har i tillegg et fuktsystem som gjør at øynene fuktes hver gang du blunker, slik at linsene er gode å ha på hele dagen. Linsene passer derfor godt for brukere som lett får irriterte øyne når de eksponeres for urenheter som for eksempel pollen eller støv.

Endagslinser skal byttes hver dag og kastes etter én dags bruk. Følg alltid optikerens og produsentens anbefalinger for oppbevaring, bruk og håndtering av kontaktlinser.

Merkenavn og forpakning

Focus Dailies-linsene ble introdusert under merket Ciba Vision, som senere er overtatt av produsenten Alcon. Linsene kan derfor bli levert i en forpakning med Alcon-design i stedet for Ciba Vision-merkingen du ser på bildet. Endringen gjelder kun merkevaren og den ytre emballasjen — kontaktlinsene og selve produktpakkingen er uforandret.

Hos optikeren kan Focus Dailies selges under merkene Easyvision Daily Opsys, Easyvision Daily Tearial, Easyvision Endagslinse, Easyvision OneDay eller iWear DD Comfort. Det er den samme linsen, bare med forskjellige merkenavn.

Vår vurdering: 3.8
Les mer om hvordan vi tester og setter karakter

Vann: 69%
Materiale: Nelfilicon A

Merk. Noen av prisene i vår sammenligning er lavere enn på forhandlerens egen webside. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Vi oppdaterer priser 24 timer per døgn. Markedssituasjonen endrer seg stadig, så sjekk priser igjen før du kjøper neste gang. 

Focus Dailies


Focus Dailies 30
ButikkPrisFrakt
Lensit123 kr+ 0 krTil butikk
Mister Spex (Lensstore)124 kr+ 0 krTil butikk
LensOn125 kr+ 0 krTil butikk
LensWay143 kr+ 50 krTil butikk
Shopping4net148 kr+ 39 krTil butikk
SmartBuyGlasses157.95 kr+ 39 krTil butikk


Focus Dailies


Focus Dailies 90
ButikkPrisFrakt
Lensit312 kr+ 0 krTil butikk
Mister Spex (Lensstore)314 kr+ 0 krTil butikk
LensOn315 kr+ 0 krTil butikk
LensWay351 kr+ 50 krTil butikk
Shopping4net391 kr+ 39 krTil butikk
SmartBuyGlasses424.95 kr+ 39 krTil butikk