Vår vurdering: 3.9


1-Day Acuvue Moist for Astigmatism


1-Day Acuvue Moist for Astigmatism 30
1-Day Acuvue Moist for Astigmatism


Vann: 58%
Materiale: Etafilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism fra den amerikanske produsenten Johnson & Johnson er en torisk endagslinse. Toriske linser korrigerer astigmatisme, også kjent som skjeve hornhinner.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism er en nyere modell av den velkjente toriske linsen 1-Day Acuvue for Astigmatism. Forbedringen ligger i ny teknologi som gjør at linsene slipper mer oksygen gjennom til øyet enn det som tidligere var mulig. Bedre gjennomtrengelighet for oksygen motvirker tørrhet og irritasjon i øynene.

Ekstra stabilitet

For linsebrukere med skjeve hornhinner er det spesielt viktig at linsen sitter godt og stabilt på øyet. 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism er designet for å holde seg på riktig plass og følge øyets bevegelser. Dette reduserer også risikoen for å se uskarpt.

Som andre linser i Acuvue Moist-serien benytter disse toriske linsene den eksklusive LACREON®-teknologien. Ved hjelp av denne blir et fuktgivende stoff kapslet inn i selve linsen, og gir ekstra fuktighet og komfort. Linsen er derfor et godt valg dersom du ofte er plaget med tørre øyne mot slutten av dagen.

God UV-beskyttelse

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism har samme gode beskyttelse mot skadelig solstråling som andre linser i Acuvue-familien. Den delen av øyet som er dekket av linsen er beskyttet mot både UVA- og UVB-stråler. Dersom du tilbringer mye tid utendørs eller ofte reiser til solrike strøk, kan 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism være den toriske linsen som passer for deg.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism er svakt farget med en såkalt håndteringsfarge. Dette gjør at linsene er godt synlige på fingertuppen, noe som letter innsettingen.

Som med andre endagslinser skal 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism byttes ut med nye linser hver dag. Følg alltid bruksanvisningen og optikerens anbefalinger for oppbevaring, bruk og håndtering av kontaktlinser.

Forpakning og priser

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism kommer i pakker med 30 eller 90 linser, nok til én eller tre måneders bruk for ett øye.

Pristabellen vår oppdateres flere ganger daglig. Benytt vår prissammenligning og betal markedets laveste pris for dine 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism-linser.