Vår vurdering: 3.4

Acuvue Advance


Acuvue Advance 6
Acuvue Advance
Butikk Pris Frakt
Lavista Finnes ikke
LensOn Finnes ikke
Lensit Finnes ikke
Mister Spex Finnes ikke
Shopping4net Finnes ikke
SmartBuyGlasses Finnes ikke

Vann: 47%
Materiale: Hydraclear

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Acuvue Advance har gått ut av produksjon. Hvis du ikke ser priser her, betyr det at ingen norske nettbutikker har denne på lager. Vi anbefaler i stedet Acuvue Oasys som du kan bruke uten å måtte få ny tilpassing.

Acuvue Advance er en silikonhydrogel-linse fra Johnson & Johnson. Den er utviklet for å bevare fuktigheten gjennom hele dagen. Acuvue Advance er derfor ofte godt egnet for brukere som har tørre øyne, eller som oppholder seg mye i miljøer med tørr luft.

Oksygenpermeabilitet

Acuvue Advance er laget av et silikonhydrogelmateriale som slipper gjennom en stor andel oksygen til hornhinnen. Dette bidrar til å opprettholde øyets naturlige fuktighet. Linsen sitter på plass og gir skarpt syn gjennom hele dagen.  Samtidig former den seg etter øyet og er derfor alltid myk og bekvem å ha på.

En ulempe ved silikonhydrogellinser er at det lett kommer et belegg på dem som reduserer komforten og synsskarpheten. Dette kan forebygges og motvirkes ved å være nøye med rengjøringen og å alltid bruke en linsevæske som er beregnet for denne typen linser.

Acuvue Advance benytter det fuktighetsbevarende systemet Hydroclear, som gir ekstra fuktighet til øyet. Acuvue Advance kan vanligvis brukes i opptil to uker, men følg alltid optikerens anvisninger for hvor ofte du skal bytte ut linsene.

UV-beskyttelse

Acuvue Advance blokkerer effektivt skadelig UV-stråling. Det er en av bare et fåtall linser som er klassifisert som UV-klasse 1 av American Optometric Association (AOA). Dette gjør Acuvue Advance godt egnet for barn og tenåringer, som er ekstra følsomme for UV-stråler.

Forpakning og priser

Acuvue Advance kommer i pakker med seks linser. Hver pakke holder altså til inntil tre måneders bruk (for ett øye), avhengig av hvor ofte din optiker har angitt at du skal bytte til nye linser.

Pristabellen vår oppdateres daglig. Sjekker du linserpånett.no før du bestiller, kan du alltid være trygg på at du betaler markedets laveste pris for dine Acuvue Advance-linser.

Ut av produksjon

Johnson & Johnson har annonsert at Acuvue Advance ikke kommer til å produseres lenger, men mange av nettbutikkene vi samarbeider med har den fortsatt i sortimentet. Etter hvert som lagrene tømmes kan du imidlertid oppleve at enkelte styrker ikke lenger er tilgjengelige.

Dersom du bruker Acuvue Advance og vil begynne å se deg om etter en erstatning, se Acuvue Oasys.