Vår vurdering: 4.8

Air Optix EX


Air Optix EX 0
Air Optix EX
ButikkPrisFrakt
LavistaFinnes ikke
LensOnFinnes ikke
LensitFinnes ikke
Mister SpexFinnes ikke
Shopping4netFinnes ikke
SmartBuyGlassesFinnes ikke

Vann: 24%
Materiale: Lotrafilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Air Optix EX er en månedslinse som er spesielt beregnet på uerfarne linsebrukere og andre som gjerne vil at innsettingen skal være så enkel som mulig. Linsene er nemlig utformet slik at de ligger ekstra stødig på fingertuppen, slik at det blir lettere å plassere dem riktig på øyet.

Som andre månedslinser skal Air Optix EX tas ut om kvelden, rengjøres og legges i linsevæske over natten. Følg alltid optikerens bæreskjema og anvisninger.

I enkelte land er linsen er Air Optix EX også godkjent som døgnet-rundt-linse. I Norge er den imidlertid foreløpig listet som månedsliste. Be optikeren om råd hvis du ønsker å kunne bruke linsene dine døgnet rundt.

Air Optix EX kommer i styrker fra +6.00 til -10.00.

Avansert teknologi for optimal komfort og hygiene

I tillegg til å være ekstra enkel å håndtere, er Air Optix EX en bekvem kontaktlinse som passer de aller fleste. Linsene er laget av silikonhydrogelmaterialet Lotrafilcon A, som slipper gjennom rikelige mengder oksygen. Dette hjelper øynene å «puste», slik at de ikke blir så lett slitne og irriterte.

I tillegg til det avanserte materialet, benytter produsenten Alcon en patentert teknologi som gjør linsene ekstra motstandsdyktige at det dannes fett- og proteinbelegg. Slike belegg kommer av naturlige stoffer i tårevæsken, men de kan redusere både synsskarpheten og komforten, særlig mot slutten av linsenes levetid.

SmartShield-teknologien motvirker dette problemet via et beskyttende lag på linsen, som også forebygger mot at partikler fra kosmetikk og hudkremer fester seg til kontaktlinsene. Beskyttelsen er permanent og integrert i linsen.

Forpakning og priser

Air Optix EX kommer i pakker med tre linser, som tilsvarer tre måneders bruk (for ett øye).

Nettbutikkene endrer prisene sine kontinuerlig, og det varierer fra dag til dag hvilken butikk som har den laveste prisen på Air Optix EX. Derfor blir pristabellen vår oppdatert hver time. Sjekk linserpånett.no hver gang du bestiller nye Air Optix EX-linser, så kan du alltid være sikker på å betale lavest mulig pris.