Vår vurdering: 4.7

Biofinity Energys


Biofinity Energys 6
Biofinity Energys
ButikkPrisFrakt
Mister Spex620 kr+ 45 krTil butikk
LensOn635 kr+ 0 krTil butikk
LavistaFinnes ikke
LensitFinnes ikke
Shopping4netFinnes ikke
SmartBuyGlassesFinnes ikke


Vann: 48%
Materiale: Comfilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Biofinity Energys er en månedslinse som er spesielt utviklet for å takle vår digitale hverdag.

Mange timers daglig bruk av digitale enheter kan føre til overanstrengte, tørre og irriterte øyne. Linseprodusenten CooperVision har funnet et optisk design og et materiale som bidrar til å lindre såkalt digital øyetretthet, og gjør det mindre slitsomt å veksle mellom aktiviteter med og uten skjerm.

Biofinity Energys kan brukes enten som vanlige månedslinser, eller som døgnet-rundt-linser. Døgnkontinuerlig bruk passer imidlertid ikke for alle, og dersom du ønsker å bruke Biofinity Energys som døgnlinse er det viktig at du får klarsignal fra optikeren først.

Biofinity Energys kommer i styrker fra +8.00 til -12.00.

Designet for den digitale verden

Vedvarende fokusering på digitale enheter på kort avstand belaster musklene som sørger for såkalt akkomodering, eller øyets evne til å «stille inn» synet på ulike avstander. Det er dette det nye linsedesignet, kalt Digital Zone Optics, er utviklet for å motvirke.

Utformingen av Biofinity Energys-linsene letter akkomoderingen, slik at brukerne kan flytte blikket fram og tilbake mellom skjermen og omgivelsene med mindre anstrengelse.

Ekstra fuktighet for økt komfort

I likhet med den populære forgjengeren Biofinity benytter Biofinity Energys den patenterte teknologien Aquaform Comfort Science. Teknologien gjør det mulig å lage linser som består av nesten halvparten vann (48 prosent), samtidig som de slipper mye oksygen gjennom til øyet. Dette gjør linsene bekvemme å bruke, og bidrar til å ivareta øyehelsen.

Det er vanlig å blunke litt sjeldnere når man bruker digitale skjermer, og dette kan bidra til tørrere øyne. Aquaform-teknologien motvirker tørrhet ved å binde fuktighet i linsen.

Forpakning og priser

Biofinity Energys selges i pakker med tre eller seks linser.

Ettersom nettbutikkene stadig endrer prisene sine, oppdaterer vi prissammenligningen vår hver time. Sjekk linserpånett.no hver gang før du bestiller, så er du alltid sikker på å betale lavest mulig pris for Biofinity Energys-linsene dine.