Hvordan finansieres dette nettstedet?

Vi legger mye arbeid i artiklene, produktbeskrivelsene og prissammenligningene på Linserpånett.no. Kostnadene vi har til innholdsproduksjon og teknisk drift av nettstedet dekkes inn via inntekter fra såkalt partnermarkedsføring (affiliate-markedsføring).

Partnermarkedsføring betyr at når en besøkende tfølger en lenke fra Linserpånett.no til en nettbutikk vi har en partneravtale med, og deretter kjøper noe i nettbutikken, mottar vi en provisjon av salget.

Kan vi være nøytrale når vi tjener penger?

Akkurat som en seriøs avis ville vi ikke kunne drifte dette nettstedet hvis vi ikke hadde inntekter til å dekke kostnadene.

La oss gjøre det helt klart: vi får ikke betaling eller provisjon for positiv omtale på noen måte. Hvorvidt vi har en partneravtale eller ikke, påvirker ikke vår vurdering av produktene eller nettbutikkene. Tekstforfatterne våre får betalt for å skrive nyttige artikler og produktbeskrivelser, ikke for å selge kontaktlinser.

Forbrukertilsynet har de siste årene slått kraftig ned på blogger og profiler i sosiale medier som unnlater å merke innleggene sine som sponset når de får betalt for å skrive positive anmeldelser, slik markedsføringsloven krever at de gjør. Det syns vi er en god ting. Vi merker ikke våre artikler og anmeldelser som sponset, fordi de ikke er det.

Hvis vi gir god omtale til et produkt eller en nettbutikk, er det fordi vi mener det er fortjent og fordi vi tror omtalen vil være nyttig for deg som leser. For mer informasjon om hvordan vi gjør vurderingene våre, se Hva betyr stjernene vi har gitt linsene?

Hvordan du kan støtte oss

Alt innhold på denne nettsiden er gratis og tilgjengelig for alle. Det gleder oss hvis artiklene, anmeldelsene og prissammenligningene våre kan være deg til nytte.

Hvis du ønsker å støtte oss, setter vi stor pris på det om du bruker lenkene våre når du handler fra nettbutikkene vi omtaler og sammenligner. Det koster deg ikke noe ekstra – tvert i mot kan du noen ganger få eksklusive spesialtilbud som bare er tilgjengelige via våre lenker.

Slik ser de fleste partner-lenkene våre ut:

Til butikk

Takk for at du leste, og for støtten!