Materiale Alphafilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Soflens Toric er toriske månedslinser fra den amerikanske produsenten Bausch+Lomb. Linsene brukes til å korrigere astigmatisme (skjeve hornhinner) i kombinasjon med nærsynthet eller langsynthet. De kan fås i styrker fra hele -20.00 til +20.00, men de mest ekstreme verdiene vil ikke være tilgjengelige i alle nettbutikker og leveringen kan også ta noe lengre tid.

Som andre månedslinser skal SofLens Toric tas ut om kvelden, renses og legges i linsevæske over natten, og settes inn igjen neste dag. Linsene kan normalt brukes i en måned før de skal kastes og erstattes med et nytt par, men det er viktig at du alltid følger optikerens anvisninger for hvor lenge du kan bruke linsene.

Etter avtale med optikeren kan SofLens Toric også brukes som døgnet-rundt-linse i inntil 7 dager.

Skarpt syn og høy komfort

I motsetning til vanlige sfæriske linser som roterer på øyet, skal toriske linser alltid ligge i samme posisjon. Dette oppnås ved hjelp av spesielle vektpunkter som holder linsene på plass, men som ikke er merkbare for brukeren. SofLens Toric har en patentert utforming som gjør linsene ekstra stabile.

Linsene er produsert av silikonhydrogel-materialet Alphafilcon A, et velprøvd linsemateriale som gir utmerket komfort. Materialet motvirker at proteiner og fett fra tårevæsken fester seg som belegg på kontaktlinsene.

SofLens Toric har en lett hånderingsfarge, en lys blåfarge som gjør det lettere å se linsen når du setter den inn og tar den ut. Fargen har ingen innvirkning på synet når du har kontaktlinsene på.

Forpakning og priser

SofLens Toric selges i pakninger med seks linser, som er nok til et halvt års bruk for ett øye hvis du kan bruke hver linse i 30 dager.

Pristabellen vår blir oppdatert hver time med nye tilbud fra alle de store norske nettbutikkene for kontaktlinser. Bruker du prissammenligningen vår hver gang du bestiller nye linser, kan du alltid være sikker på at du aldri betaler mer enn du må for dine SofLens Toric-linser.