1-Day Acuvue Moist Multifocal


1-Day Acuvue Moist Multifocal 30
1-Day Acuvue Moist Multifocal


Vann 58%
Materiale Etafilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Ettersom endagslinser har blitt mer populære, har Acuvue også lansert sine dagsliner for alderssyn. 1-day Acuvue Moist Multifocal hjelper deg å se klart på nært hold, på avstand og midt i mellom. Linsene kommer i pakker med 30 og 90 dagers pakninger.

Bedre mørkesyn

Mange med alderssyn, såkalt presbyopi, merker også at mørkesynet blir dårligere.  1-day Acuvue Moist Multifocal kan hjelpe øyet å fokusere også ved svakere lys slik at du kan fortsette å utføre aktiviteter uten å være hemmet. I sterkt lys er det en fordel at linsene har noe av den beste UV-beskyttelsen på markedet.

God fukt for de fleste

Tørre øyne mot slutten av dagen er det hyppigste problemet for brukere av dagslinser. 1-day Acuvue Moist Multifocal er laget av materialet etafilcon-A som er god på å bevare fuktigheten. Har du tidligere brukt Acuvue 2 eller de ordinære 1-day Acuvue Moist med gode resultat, er den multifokale varianten et godt valg for deg.

Forpakninger og priser

Prisene for progressive linser som 1-day Acuvue Moist Multifocal har blitt mer konkurransedyktige, og ligger generelt lavere enn for samme dagslinser for skjeve hornhinner, 1-day Acuvue Moist for Astigmatism. Det er pakningen med 90 linser som gir deg best pris per linse, men for dem som bare vil bruke kontaktlinser av og til finnes det også en pakke med 30 linser.