Døgnlinser: Priser, utvalg og råd

Døgnlinser, også kalt døgnet-rundt-linser eller 24-timerslinser, er blant de nyeste produktene på kontaktlinsemarkedet.

Som navnet tilsier kan linsene bæres kontinuerlig, også når du sover. Dette reduserer stell og vedlikehold til et minimum, og gjør døgnlinser til et populært valg blant linsebrukere med uregelmessig døgnrytme og/eller en aktiv livsstil.

Døgnlinser er laget av materialer som slipper gjennom tilstrekkelig oksygen til øyet selv når øyelokket er lukket. Det er denne egenskapen som gjør at de kan beholdes på om natten, i motsetning til vanlige linser.

Du finner også døgnlinser med farge og for skjeve hornhinner. For deg med alderslangsynthet fins det også multifokale (progressive) døgnlinser.

Finn døgnlinser til laveste pris

Med prissammenligningen vår finner du enkelt de billigste døgnlinsene på nett. Nettbutikkene endrer prisene sine hele tiden, så sjekk vår alltid oppdaterte sammenligning hver gang før du kjøper.

Velg din foretrukne døgnlinse fra menyen nedenfor for å sammenligne priser fra alle de store norske nettbutikkene for linser. Prisene oppdateres hver time.

Populære døgnlinser

Bæretiden varierer mellom ulike typer døgnlinser. Det vanligste er at linsene kan brukes i mellom 6 og 30 dager før de skal kastes og erstattes med nye linser.

Døgnlinser er noe dyrere enn andre linser, men mange syns de praktiske fordelene veier opp for den høyere prisen.

Acuvue Oasys

Acuvue Oasys er rimelig linse som kan brukes enten som vanlig toukerslinse, eller som døgnlinse i 6-7 dager. Den passer derfor godt hvis du bare ønsker å bruke døgnlinser i enkelte perioder. Linsen fås også i en variant for skjeve hornhinner, Acuvue Oasys for Astigmatism.

Sammenlign priser

Air Optix Night and Day Aqua

Air Optix Night & Day Aqua er godkjent for bruk i opptil 30 netter. Linsene har en ekstra glatt overflate, som bidrar til å holde linsene fuktige og beskytter mot irriterende smuss og belegg.

Sammenlign priser

Biofinity

Biofinity er en populær, prisgunstig døgnlinse som kan bæres døgnet rundt i inntil 30 dager etter avtale med optiker. Linsene fås også i en torisk variant for skjeve hornhinner (Biofinity Toric), og som progressive linser for alderslangsynthet (Biofinity multifocal).

Sammenlign priser