Vår vurdering: 4.2

Vann: 38%
Materiale: Senofilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Acuvue Oasys fra den amerikanske linseprodusenten Johnson & Johnson er en anvendelig kontaktlinse med flere bruksmuligheter.

Dersom linsene tas ut og legges i linsevæske om natten, kan de brukes i inntil to uker. Alternativt er det mulig å bruke dem døgnet rundt i seks eller sju dager.

Det er derfor en velegnet kontaktlinse for brukere med uregelmessig døgnrytme, eller som periodevis lever i omgivelser med dårlige hygieneforhold, som for eksempel i militæret eller på reiser til utviklingsland.

Dersom du ønsker å bruke Acuvue Oasys døgnet rundt, må det først avklares med optiker. Følg alltid optikerens anvisninger for bruk, de er tilpasset nettopp dine øyne og din personlige situasjon.

God UV-beskyttelse

Den førsteklasses UV-beskyttelsen bidrar også til å gjøre Acuvue Oasys til et godt valg for brukere som tilbringer mye tid utendørs eller i sterk sol. Acuvue Oasys blokkerer hele 96 % av UVA-strålene og 99 % av UVB-strålene.

Fukt og komfort

De meget gode fuktbevarende egenskapene har også bidratt til Acuvue Oasys’ popularitet. Linsene er laget av silikon hydrogel-materialet Senofilcon A, som gir god tilførsel av oksygen til øyet. Det er takket være den gode oksygenpermeabiliteten at linsen kan benyttes som døgnet-rundt-linse: Øyet får tilstrekkelig oksygen også når du sover.

Den patenterte Hydraclear-teknologien er inspirert av hvordan naturlig tårevæske fungerer. Et fuktgivende stoff er innkapslet i linsene, og gjør at de alltid føles fuktige og silkeglatte. Ekstra øyedråper er sjelden nødvendig selv for brukere som ellers kan være plaget med tørre øyne, bortsett fra i uvanlige situasjoner så som kraftig, tørr vind.

Forpakning og priser

Acuvue Oasys kommer i pakker med seks linser. En pakke holder altså til tre måneders bruk for ett øye hvis linsene tas ut om natten. Brukes linsene døgnet rundt, holder en pakke til seks ukers bruk for ett øye.

Acuvue Oasys fins også som toriske linser for korreksjon av skjeve hornhinner (astigmatisme), Acuvue Oasys for Astigmatism.

Vår prissammenligning oppdateres daglig, og gir deg alltid markedets laveste pris for dine Acuvue Oasys-linser.