Vår vurdering: 3.8


Focus Dailies


Vann: 69%
Materiale: Nelfilicon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Focus Dailies er en av verdens mest solgte endagslinser. Focus Dailies produseres ikke lenger, men er fortsatt å få kjøpt i mange nettbutikker som enda har den på lager.

Vi anbefaler likevel Focus Dailies-brukere å begynne å se seg om etter alternativer, som for eksempel Dailies Aqua Comfort Plus eller Dailies Total 1 fra samme produsent.

Enkel innsetting

Focus Dailies har en svak farge (såkalt håndteringsfarge) slik at linsene er lette å se under innsetting. De har dessuten den minste diameteren blant endagslinsene (13,8 mm med en basekurve på 8,6 mm), noe som også letter innsettingen selv for uerfarne brukere.

I likhet med andre linser i Focus-familien er Focus Dailies en linse med glatt overflate, som ikke tiltrekker seg urenheter. Takket være den patenterte produksjonsteknologien Lightstream har linsen ekstra tynne kanter, noe som letter innsettingen ytterligere og bidrar til at linsen er komfortabel i bruk.

Focus Dailies har i tillegg et fuktsystem som gjør at øynene fuktes hver gang du blunker, slik at linsene er gode å ha på hele dagen. Linsene passer derfor godt for brukere som lett får irriterte øyne når de eksponeres for urenheter som for eksempel pollen eller støv.

Endagslinser skal byttes hver dag og kastes etter én dags bruk. Følg alltid optikerens og produsentens anbefalinger for oppbevaring, bruk og håndtering av kontaktlinser.

Merkenavn og forpakning

Focus Dailies-linsene ble introdusert under merket Ciba Vision, som senere er overtatt av produsenten Alcon. Linsene kan derfor bli levert i en forpakning med Alcon-design i stedet for Ciba Vision-merkingen du ser på bildet. Endringen gjelder kun merkevaren og den ytre emballasjen — kontaktlinsene og selve produktpakkingen er uforandret.

Hos optikeren kan Focus Dailies selges under merkene Easyvision Daily Opsys, Easyvision Daily Tearial, Easyvision Endagslinse, Easyvision OneDay eller iWear DD Comfort. Det er den samme linsen, bare med forskjellige merkenavn.