Vår vurdering: 4.8


Dailies Total 1


Vann: 33%
Materiale: Delefilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Dailies Total 1 90 linser-pakken er nå den mest solgte linseforpakningen i Norge. Det er ikke uten grunn: Dailies Total 1 er blant de absolutte toppmodellene blant dagens engangslinser.

Velger du Dailies Total 1 får du ikke de billigste linsene på markedet, men kanskje de aller beste — og med vår alltid oppdaterte prissammenligning kan du være trygg på at du ikke betaler mer for komforten enn nødvendig.

Dailies Total 1 kan bestilles i styrker fra +6,00 til -10,00. Linsene fås også i en multifokal variant for brukere med alderslangsynthet.

Høy test-score for komfort

Ifølge produsenten kan Dailies Total 1 brukes i opptil 16 timer uten det minste ubehag, og i en undersøkelse bekreftet fire av fem brukere denne påstanden. I en annen undersøkelse svarte ni av ti brukere at linsene var så behagelige at de ikke kunne kjenne at de hadde dem på.

Hvis du har lett for å få tørre eller irriterte øyne når du bruker kontaktlinser, kan det være verdt å prøve Dailies Total 1. Mange har opplevd at Dailies Total 1 er mer bekvemme i bruk enn andre tilsvarende kontaktlinser.

I likhet med andre endagslinser skal Dailies Total 1 kastes hver kveld og erstattes med nye, friske linser neste dag. Husk at du alltid må følge optikerens anvisninger når du bruker kontaktlinsene dine, så sikrer du optimal komfort og øyehelse. Følg også alltid produsentens retningslinjer for oppbevaring og håndtering av kontaktlinsene dine.

Avansert teknologi

Dailies Total 1 lages av den sveitsiske produsenten Alcon, tidligere Ciba Vision. Linsene er laget av Delefilcon A, et glatt materiale som slipper ekstra mye oksygen gjennom til øyet. Denne førsteklasses oksygenpermeabiliteten bidrar til at øynene «puster» og motvirker tørrhet og irritasjon.

Dailies Total 1 også er de første silikon hydrogel-linsene med gradert vanninnhold, fra 33 % i kjernen av linsen til over 80 % vann på overflaten. Dette ligger nært opp det naturlige vanninnholdet i øyet og tårevæsken. Det høye vanninnholdet reduserer friksjonen mellom linsen og øyevevet, og bidrar til å holde på fuktigheten slik at øynene dine forblir friske fra morgen til kveld.

Linsene har i tillegg ekstra tynne kanter for å redusere friksjonen ytterligere. I det hele tatt har produsenten tatt i bruk alle teknologiske midler de har til disposisjon for å gi deg den unike komfortfølelsen du får med Dailies Total 1.

Bestill Dailies Total 1 90-pakke eller 30-pakke

Dailies Total 1 fås i pakker med 90 eller 30 linser. Uansett hvilken nettbutikk du bestiller fra, vil det stort sett alltid lønne seg økonomisk å velge forpakningen med 90 linser. Det er også vel så praktisk, og belaster dessuten miljøet med mindre emballasje. Ikke rart at Dailies Total 1 90 linser-pakken er Norges mest populære!

Benytter du vår prissammenligning, som oppdateres hver time med de beste tilbudene fra alle de store norske nettbutikkene, vil du alltid kunne finne Dailies Total 1-linsene dine til dagens laveste pris.