Om oss

Linserpånett.no har som mål å informere og opplyse forbrukere om linser. På våre sider kan du finne informasjon om bruk av kontaktlinser og øyehelse.

Vi ønsker å presentere Norges beste prissammenligning for linser på nettet. Prisene oppdateres flere ganger om dagen.

Fokuset er ikke bare på pris – vi gir også informasjon om leveringstider og alt du bør vite om kjøp av linser på nettet. Vi har over 200 typer linser i vår database, og legger til nye når de kommer på markedet. Vi har valgt å kun ta med produkter fra annerkjente produsenter som er godt testet.

Andre prissammenligninger av linser viser nettbutikker som ikke har lager i Norge. Vi har valgt å ikke ta med nettbutikker utenfor EU og nettbutikker som selger pakninger over tollgrensen fra lager utenfor Norge.

Linserpånett.no er en uavhengig informasjon- og sammenligningstjeneste. Websiden er ikke eiet eller drevet av produsenter av kontaktlinser eller kontaktlinseforhandlere.

For å kunne drifte siden viser vi utvalgte annonser, samt lenker til partnere som kan resultere i provisjon. Dette påvirker ikke våre beskrivelser av produkter som omtales på våre sider. Se mer: Hvordan nettstedet finansieres.