Air Optix Aqua


Air Optix Aqua 6
Butikk Pris Frakt
Lensit 278 kr 0 kr Til butikk
LensOn 285 kr 0 kr Til butikk
Shopping4net 286 kr 0 kr Til butikk
Lavista 299 kr 49 kr Til butikk
LensWay 372 kr 50 kr Til butikk
Mister Spex Finnes ikke
SmartBuyGlasses Finnes ikke


Vann 33%
Materiale Lotrafilcon B

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Air Optix Aqua er en bestselgende månedslinse fra produsenten Alcon (tidligere Ciba Vision). Månedslinser er i dag den mest populære typen kontaktlinser. Linsene brukes om dagen og legges i linsevæske om natten, og kastes og erstattes etter to til fire ukers bruk.

I samråd med optiker kan Air Optix Aqua også brukes som døgnet-rundt-linse i inntil seks dager.

Air Optix Aqua er en nyere generasjon av den populære Air Optix-linsen. Dersom du tidligere har brukt Air Optix, kan du bytte til Air Optix Aqua uten at det er nødvendig å oppsøke optikeren på nytt.

Du kan også trygt variere mellom Air Optix Aqua og fargelinsen Air Optix Colors.

Ekstra oksygen

Air Optix Aqua er laget i et toppmoderne silikon hydrogel-materiale (Lotrafilcon B) som slipper gjennom mye oksygen til øynene — hele fem ganger så mye som enkelte andre myke kontaktlinser på markedet. Når øynene får tilstrekkelig oksygen bidrar det til at hornhinnen ikke blir irritert, og Air Optix Aqua er derfor godt egnet for linsebrukere som ofte plages med irritasjon, tørrhet og røde øyne.

Det er også denne ekstra gjennomtrengeligheten for oksygen som gjør at Air Optix Aqua kan benyttes som døgnet-rundt-linse — øynene får tilstrekkelig oksygen døgnet gjennom. Vær oppmerksom på at god øyehelse avhenger av mange individuelle faktorer, og feil bruk av kontaktlinser kan gi alvorlige øyeskader. Du må ikke bruke linsene som døgnet-rundt-linser uten at det er avklart med optikeren.

Air Optix Aqua benytter det unike AQUA Moisture-systemet, som smører og fukter linsene og i tillegg gjør at den naturlige tårevæsken spres jevnt ut over hele linsens overflate. Dette laget av fuktighet beskytter mot irriterende urenheter, og gir skarpt syn og bekvem bruk dagen gjennom, hver dag.

Andre merkenavn

Hos optikeren vil du kunne finne Air Optix Aqua solgt under merkene Easyvision Elite Monthly, Easyvision Irisian Sphere, Easyvision Monthly Irisian eller iWear XR Comfort. Dersom optikeren har anbefalt ett av disse merkene kan du trygt bestille Air Optix Aqua, det er den samme linsen.

Har du brukt Precision UV fra samme produsent som nå er gått ut av produksjon, kan du bytte til Air Optix Aqua.

Air Optix Aqua eksisterer også som multifokale linser for korreksjon av alderssyn (presbyopi) Air Optix Aqua Multifocal.