Vann 33%
Materiale Lotrafilcon B

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Air Optix Colors er en farget månedslinse fra produsenten Alcon (tidligere Ciba Vision). Det er en såkalt “enhancer“-linse som forsterker din naturlige øyenfarge i den nyansen du måtte ønske, ikke heldekkende (“opaque“) fargelinser.

Air Optix-serien er blant de linsene på markedet som slipper inn mest oksygen til øyet, og er svært komfortable i bruk. Behandler du dem godt varer hvert par i en måned.

Dersom du allerede bruker Air Optix Aqua-linser, kan du trygt bestille Air Optix Colors uten å få en ny tilpasning.

Lekre farger

Air Optix Colors er laget med en unik “3-i-1“ fargeteknikk for et naturlig utseende. En ring ytterst gir irisen en tydelig definisjon. Fargen på selve linsen gir en ny sjattering til din egen øyenfarge, samtidig som du bevarer et naturlig utseende. Den midterste delen av linsen er lysere, noe som gir ekstra dybde til øynene dine og blikket ditt.

Air Optix Colors finnes i ni lekre fargesjatteringer

  • Blått Blue og Brilliant Blue
  • Grått Grey og Sterling Grey
  • Grønt Green og Gemstone Green
  • Brunt Brown, Honey og Pure Hazel.

Air Optix Colors er tilgjengelig med og uten styrke (fra +6.00 til -8.00).

God synskomfort

Air Optix Colors er laget i et moderne materiale (Lotrafilcon B) som slipper inn opptil fem ganger mer oksygen til øynene, sammenlignet med mange andre myke linser. Dette gir utmerket synskomfort, og reduserer risikoen for irriterte øyne. Selve fargen ligger for øvrig innkapslet i silikonmaterialet, for optimal komfort og øyehelse.

Som andre linser i Air Optix-serien er også Air Optix Colors laget med den såkalte AQUA Moisture-teknologien, som bidrar til å holde linsene jevnt fuktige og beskytte mot smuss og irritasjon.

Forpakning og priser

Air Optix Colors kommer i pakker med to linser.

Prissammenligningen vår oppdateres flere ganger daglig. Sjekk pristabellen før du bestiller, så kan du alltid være trygg på at du betaler markedets beste pris for Air Optix Colors-linsene dine.