Vår vurdering: 4


Dailies AquaComfort Plus


Vann: 69%
Materiale: Nelfilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Dailies AquaComfort Plus er en endagslinse fra produsenten Alcon, som erstatter den tidligere svært populære endagslinsen Focus Dailies. De fleste som allerede bruker Focus Dailies kan bytte til nye Dailies AquaComfort Plus uten at det er nødvendig med ny undersøkelse av optiker.

Bedre komfort

Dailies AquaComfort Plus er blant de tre mest populære endagslinsene i Norge. Ifølge tester utført av produsenten opplever 80% av brukerne forbedret komfort med Dailies AquaComfort Plus sammenlignet med Focus Dailies.

Linsene har tynne kanter og er laget av et ikke-ionisk materiale (Nelfilicon A) som motvirker proteinbelegg på kontaktlinsene. Dailies AquaComfort Plus dagslinser inneholder dessuten et fuktgivende stoff som frigjøres ved blunking, slik at øynene blir regelmessig frisket opp gjennom hele dagen. De egner seg derfor særlig godt for linsebrukere som har tendenser til å få tørre øyne mot slutten av dagen, eller som er følsomme for tørt inneklima.

Med Dailies AquaComfort Plus får du alle fordelene med endagslinser: Lett og enkelt stell, alltid friske og rene linser, og minimale konsekvenser dersom du skulle være så uheldig å miste eller ødelegge en linse. Endagslinser passer perfekt for deg som er mye på farten, for deg som er glad i trening og friluftsliv, og for deg som bare ikke vil legge for mye tid og arbeid i stell av linsene.

Som alle endagslinser skal Dailies AquaComfort Plus byttes hver dag og kastes etter én dags bruk. Følg alltid optikerens og produsentens anbefalinger for oppbevaring, bruk og håndtering av kontaktlinser.

Merkenavn og pakning

Dailies Aqua Comfort Plus selges til konkurransedyktige priser i pakninger med enten 30 eller 90 linser. Forpakningen inneholder en smørende væske som gjør at linsene alltid kjennes myke ut ved innsetting.

Hos optikerkjedene kan Dailies Aqua Comfort Plus selges under merkene Easyvision Daily Vitrea Eye eller Q One-Day Aqua. Linsene er de samme, bare merkenavnet er forskjellig. Du kan trygt bruke den originale linsen som tilsvarer merket du har blitt anbefalt av optiker.