Vår vurdering: 4.5


1-Day Acuvue Moist


1-Day Acuvue Moist 90
1-Day Acuvue Moist


Vann: 58%
Materiale: Etafilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Endagslinsen 1-Day Acuvue Moist fra den amerikanske produsenten Johnson & Johnson er en videreføring av den populære kontaktlinsenen 1-Day Acuvue.

Motvirker tørre øyne

De ekstra tynne 1-Day Acuvue Moist-linsene er produsert med LACREON®-teknologien, som innebærer at et fuktgivende stoff blir innkapslet i selve linsen. Dette stoffet imiterer naturlig tårevæske, og forsvinner ikke ved blunking. Resultatet er redusert friksjon, bedre fuktighet og økt komfort, selv mot slutten av dagen når fuktbehovet ofte er størst.

Har du tidligere vært nødt til å ta ut linsene før dagen er over på grunn av tørre øyne? Da kan det være verdt å prøve 1-Day Acuvue Moist for å se om de passer for deg. Materialet de er laget av, Etafilcon A, regnes også som ett av de beste for deg som har allergi eller ofte plages av lett kløe i øynene. Materialet forhindrer nemlig at det kommer belegg på linsene.

God UV-beskyttelse

Med 1-Day Acuvue Moist får du i tillegg til utmerket synskomfort god beskyttelse mot skadelig stråling. Acuvue har lenge vært ledende på UV-beskyttelse i kontaktlinser, og 1-Day Acuvue Moist gir minst 82% UVA-beskyttelse og 97% UVB-beskyttelse på den delen av øyet som er dekket av kontaktlinsen. Linsene er derfor et svært godt valg for brukere som oppholder seg mye utendørs eller som ofte reiser til sørligere strøk.

1-Day Acuvue Moist har en lett såkalt håndteringsfarge, som gjør at linsene er lette å se når du skal sette dem inn.

I likhet med andre endagslinser skal 1-Day Acuvue Moist kastes og byttes ut daglig. Følg alltid optikerens og produsentens anbefalinger når det gjelder oppbevaring, bruk og håndtering av kontaktlinser.

Forpakning og priser

1-Day Acuvue Moist kan bestilles i pakker på 30 linser eller 90 linser.

1-Day Acuvue Moist finnes også som toriske endagslinser (1-Day Acuvue Moist for Astigmatism) for korreksjon av skjeve hornhinner (astigmatisme).

Bruker du sammenligningstabellene våre, som oppdateres flere ganger daglig, kan du alltid være sikker på å få dine 1-Day Acuvue Moist-linser til markedets laveste pris.