Vår vurdering: 4.5


Biofinity


Biofinity 3
Biofinity
Butikk Pris Frakt
Lensit 159 kr 0 kr Til butikk
LensWay Finnes ikke
LensOn Finnes ikke
Mister Spex Finnes ikke
SmartBuyGlasses Finnes ikke
Lavista Finnes ikke
Shopping4net Finnes ikke


Vann: 48%
Materiale: Comfilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Biofinity er en populær og relativt prisgunstig kontaktlinse fra den amerikanske produsenten CooperVision.

Biofinity kan brukes enten som vanlige månedslinser, eller som døgnet-rundt-linser. Brukes de døgnet rundt skal de byttes ut og kastes etter maksimalt 30 dager. Ønsker du å bruke Biofinity som døgnet-rundt-linser, må dette først avklares med optiker.

Behagelige i bruk

Biofinity er basert på den patenterte teknologien Aquaform Comfort Science, som kombinerer førsteklasses oksygenpermeabilitet (hvor mye oksygen som slippes gjennom linsen til øyet) med høyt vanninnhold. Aquaform Comfort Science gjør det mulig å lage linser som består av nesten halvparten vann. Dette gjør linsene svært behagelige i bruk, samtidig som det ivaretar øyehelsen.

Alle linsene i Biofinity-familien har dessuten en silkeglatt overflate som tar vare på fuktigheten og beskytter mot irriterende urenheter. Biofinity-linsene er myke og fleksible og har avrundete kanter, noe som gjør at de sitter godt og bekvemt på øyet gjennom hele døgnet.

I en undersøkelse foretatt av produsenten svarte om lag to tredjedeler av brukerne at Biofinity var mer behagelige eller mye mer behagelige i bruk enn andre linser.

Andre merkenavn

Hos optikerkjedenene selges Biofinity under merkenavnene Comfilcon (Dk-128), Easyvision Elite All day All night, Easyvision Monthly Opteyes, Eye Q 24 og iWear XR Supreme. Dersom optikeren har anbefalt deg ett av disse merkene, kan du trygt bestille Biofinity i stedet. Det er nøyaktig de samme linsene, bare i en annen pakning som har fått optikerkjedens eget merkenavn.

Forpakning og priser

Biofinity selges i pakker med seks linser, som holder til seks måneders bruk for ett øye.

Biofinity finnes også som toriske linser for korreksjon av skjeve hornhinner (Biofinity Toric), og som progressive linser for alderslangsynthet (Biofinity multifocal).

Vår prissammenligning oppdateres daglig, slik at du alltid kan være sikker på å betale lavest mulig pris for Biofinity-linsene dine.