Vår vurdering: 4.5

Biofinity Multifocal


Biofinity Multifocal 3
Butikk Pris Frakt
SmartBuyGlasses 373.45 kr 0 kr Til butikk
LensWay Finnes ikke
LensOn Finnes ikke
Lensit Finnes ikke
Mister Spex Finnes ikke
Lavista Finnes ikke
Shopping4net Finnes ikke


Biofinity Multifocal


Biofinity Multifocal 6
Biofinity Multifocal


Vann: 48%
Materiale: Comfilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Biofinity multifocal er en progressiv kontaktlinse for deg som har alderssyn (presbyopi). Biofinity multifocal lages av den amerikanske produsenten CooperVision, og er et utmerket valg for deg som ønsker et alternativ til lesebriller og tradisjonelle bifokale kontaktlinser.

Biofinity multifocal kan brukes enten som månedslinser, eller som døgnlinser i opptil 30 dager. Ønsker du å bruke Biofinity multifocal som døgnet-rundt-linser, må dette avtales med optiker.

Enkel tilpasning

Biofinity multifocal er en kvalitetslinse som lages med CooperVisions Balanced Progressive Technology. Den avanserte teknologien inneholder flere synskorrigerende områder i begge linsene, noe som gir godt syn både på nært hold, på langt hold og på alle avstander imellom.

Bekvemme i bruk

Den unike Aquaform-teknologien gjør at Biofinity multifocal holder godt på fuktigheten og reduserer risikoen for uttørking. Aquaform Comfort Science gjør det mulig å lage linser som består av nesten halvparten vann, og som dermed er svært behagelige i bruk samtidig som øyehelsen ivaretas.

Alle linsene i Biofinity-familien har en silkeglatt overflate som bevarer fuktigheten og beskytter mot smuss og irritasjon. De er myke og fleksible og har avrundete kanter, slik at de sitter godt og bekvemt på øyet gjennom hele døgnet. I en undersøkelse foretatt av produsenten svarte om lag to tredjedeler av brukerne at Biofinity var mer behagelige eller mye mer behagelige i bruk enn andre linser.

Andre merkenavn

Hos Specsavers Optikk selges Biofinity multifocal under navnet Easyvision Monthly Opteyes Multifocal. Dersom optikeren har anbefalt deg Easyvision Monthly Opteyes Multifocal, kan du trygt kjøpe Biofinity multifocal i stedet. Det er nøyaktig de samme linsene fra samme produsent, de bare selges i en annen pakning som har fått optikerkjedens eget merkenavn.

Forpakning og priser

Biofinity multifocal selges i pakker med seks linser.

Pristabellen vår oppdateres flere ganger daglig daglig, slik at du alltid kan være sikker på at du betaler markedets laveste pris for Biofinity multifocal-linsene dine.