Dailies Total 1 Multifocal


Vann 33%
Materiale Delefilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Dailies Total1 Multifocal fra den sveitsiske produsenten Alcon er det ypperste du kan få innen multifokale endagslinser. Av alle endagslinser på markedet slipper Dailies Total 1 Multifocal gjennom mest oksygen og har den beste pusteevnen, noe som gjør den til et førsteklasses produkt når det kommer til komfort og kvalitet.

Dailies Total1 Multifocal er utviklet for brukere med alderssyn (presbyopi). Linsene leveres i styrker fra +6.00 til -10.00, og med tre ulike nivåer av ekstra styrke for progressive linser (Low, Medium og High).

Som andre endagslinser skal Dailies Total1 Multifocal tas ut og kastes etter én dags bruk, og erstattes med friske, nye linser neste dag.

Unik synskomfort

Dailies Total1 Multifocal er de første multifokale linsene på markedet med gradert vanninnhold, en teknologi det tok ti år å utvikle. Mens kjernen av linsen inneholder 33 % vann, har linseoverflaten hele 80 % vann. Dette ligger nært opp til vanninnholdet på overflaten av øyet, og bidrar til minimal friksjon mellom øyevevet og kontaktlinsene. Resultatet er en unik glideeffekt som gjør linsene behagelige å bruke hele dagen gjennom.

Dailies Total1 Multifocal er derfor en ideell kontaktlinse for deg som lett får tørre og irriterte øyne, et vanlig problem når man er kommet i den alderen at man trenger progressive linser. Linsen er også et ideelt valg for nye kontaktlinsebrukere som er opptatt av komfort, og for deg som ønsker lengst mulig komfortabel bæretid.

Det optiske designet til Dailies Total1 Multifocal benytter en avansert teknologi som gir ekstra jevn styrkeprogresjon.

Forpakning og priser

Dailies Total1 Multifocal fås i pakker med 30 eller 90 linser, som altså holder til henholdsvis én og tre måneders bruk for ett øye.

Pristabellene våre blir oppdatert daglig med de beste tilbudene fra alle de store norske nettbutikkene for kontaktlinser. Hvis du benytter prissammenligningen vår hver gang du bestiller kontaktlinser, betaler du aldri mer enn nødvendig for Dailies Total1 Multifocal-linsene dine.