Vår vurdering: 4.5


1-Day Acuvue TruEye


Vann: 48%
Materiale: Narafilcon B

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

1-Day Acuvue TruEye fra produsenten Johnson & Johnson var den første endagslinsen som ble fremstilt av silikonhydrogel. Dette materialet slipper mer oksygen inn til øyet enn det som tidligere var mulig, og gjør at linsene holdes fuktige og myke gjennom hele dagen.

1-Day Acuvue TruEye kan brukes til korreksjon av både nærsynthet og langsynthet.

Perfekt bærekomfort

1-Day Acuvue TruEye har en innovativ utforming som gjør at linsene er komfortable selv ved intensiv bruk, definert som at linsene brukes i mer enn 14 timer om dagen og mer enn 5 dager i uka.

Kontaktlinsene er laget med teknologien HYDRACLEAR, som gjør overflaten så glatt at det nesten føles som om du ikke har linsene på i det hele tatt. HYDRACLEAR-teknologien gjør også at linsens overflate blir fuktet kontinuerlig, med perfekt komfort som resultat. Kliniske studier har vist at daglig bruk i et år resulterte i en komfort som tilsvarer det naturlige øyet.

1-Day Acuvue TruEye har en lett håndteringsfarge som gjør dem enklere å se når du håndterer dem, og de er merket med tallkoden 123 langs kanten for å sikre at de blir satt inn riktig vei. Legger du linsen på fingertuppen og ser på den fra siden, skal tallene kunne leses i vanlig leseretning når du holder merkingen mot deg. Hvis tallene er opp ned og motsatt vei, har du lagt linsen på vrangen.

Markedsledende UV-beskyttelse

Ingen andre kontaktlinser gir deg bedre beskyttelse mot skadelig UV-stråling enn 1-Day Acuvue TruEye. Linsene er i UV-klasse I, og blokkerer minst 96 % av UVA-strålene og 99 % av UVB-strålene. 1-Day Acuvue TruEye er derfor den perfekte endagslinse for deg som oppholder deg mye utendørs eller ofte reiser til solfylte strøk.

Forpakning og priser

1-Day Acuvue TruEye kan bestilles i pakker på 30 eller 90 linser (én eller tre måneders bruk for ett øye).

Som andre endagslinser skal også 1-Day Acuvue TruEye byttes ut med nye linser hver dag. Følg alltid optikerens og produsentens anbefalinger når det gjelder oppbevaring, håndtering og bruk av kontaktlinsene dine.

Pristabellen vår oppdateres hver time. Sjekker du linserpånett.no hver gang før du kjøper, kan du alltid være sikker på å betale markedets beste pris for dine 1-Day Acuvue TruEye-linser.