Vår vurdering: 3.5

1-Day Acuvue


1-Day Acuvue 30
ButikkPrisFrakt
LensOn203 kr+ 0 krTil butikk
LavistaFinnes ikke
LensitFinnes ikke
Mister SpexFinnes ikke
Shopping4netFinnes ikke
SmartBuyGlassesFinnes ikke


1-Day Acuvue


1-Day Acuvue 90
1-Day Acuvue
ButikkPrisFrakt
LensOn498 kr+ 0 krTil butikk
LavistaFinnes ikke
LensitFinnes ikke
Mister SpexFinnes ikke
Shopping4netFinnes ikke
SmartBuyGlassesFinnes ikke


Vann: 58%
Materiale: Etafilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

1-Day Acuvue er en tynn endagslinse fra Johnson & Johnson. 1-Day Acuvue var verdens første endagslinse. Siden den gang er det kommet en ny generasjon av produktet, 1-Day Acuvue Moist, som tilfører ekstra fuktighet. Selv om mange optikere derfor anbefaler en nyere variant, er det fortsatt mange brukere som foretrekker den opprinnelige 1-Day Acuvue-linsen.

1-Day Acuvue kan brukes for korreksjon av både nærsynthet og langsynthet.

Beskytter mot UV-stråling

Kontaktlinsen 1-Day Acuvue korrigerer ikke bare synsfeil: Den beskytter også øynene dine mot skadelig stråling. UV-beskyttelsen til 1-Day Acuvue er blant de beste på markedet: minst 82 % av UVA-strålene og 97 % av UVB-strålene blokkeres av linsene. 1-Day Acuvue (eller 1-Day Acuvue Moist) er derfor et utmerket valg dersom du er eksponert for mye solskinn, enten det er i skibakken eller på stranda i Syden.

Enkel innsetting

1-Day Acuvue har en lett såkalt håndteringsfarge. Det vil si at linsematerialet har et lett blålig fargeskjær. Fargen er så diskret at den ikke påvirker hva du ser gjennom linsene, men det er nok til at den gjør linsene lettere å se når de ligger i linseetuiet og når du skal sette dem inn.

For å sikre at linsene blir satt inn med riktig side inn og ut, er 1-Day Acuvue-linsene merket med tallkoden 123 langs kanten. Legg linsen på fingertuppen og se på den fra siden. Hvis linsen ligger riktig vei, kan du lese tallene i vanlig leseretning når du holder merkingen mot deg. Hvis tallene derimot er opp ned og motsatt vei, er linsen på vrangen.

Forpakning og priser

1-Day Acuvue kan bestilles i pakker på 30 linser eller 90 linser, som holder til henholdsvis én og tre måneders bruk for ett øye.

Som alle andre endagslinser skal 1-Day Acuvue kastes og byttes ut daglig. For å sikre trygg linsebruk og god øyehelse skal du alltid følge optikerens og produsentens anbefalinger for oppbevaring, håndtering og bruk.

Pristabellene våre oppdateres flere ganger daglig. Benytter du vår prissammenligning, kan du alltid være sikker på å betale markedets laveste pris for 1-Day Acuvue-linsene dine.