Vår vurdering: 4.8

Acuvue Vita


Acuvue Vita 6
Acuvue Vita
ButikkPrisFrakt
LensOn349 kr+ 0 krTil butikk
LavistaFinnes ikke
LensitFinnes ikke
Mister SpexFinnes ikke
Shopping4netFinnes ikke
SmartBuyGlassesFinnes ikke


Vann: 41%
Materiale: Senofilcon C

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Acuvue Vita er en månedslinse som er utviklet for å gi like god komfort den trettiende dagen som den første. Hvis du ønsker å bruke månedslinser, men tidligere har opplevd at linsene dine ikke er gode å ha på mot slutten av bæretiden, kan Acuvue Vita være linsene for deg.

Ifølge produsenten Johnson & Johnson fikk Acuvue Vita høyere score for «generell komfort» i uke 1, 2, 3 og 4 enn alle andre ledende månedslinser i en brukertest.

Acuvue Vita fås i styrker fra +8.00 til -12.00.

Ny teknologi for bedre komfort

Acuvue Vita-linsene er laget ved hjelp av en ny teknologi kalt HydraMax™, som bidrar til at fuktigheten holder seg i hele linsen så lenge som mulig. Acuvue Vita har et væskeinnhold på 41 prosent.

En annen ny teknologi, Infinity Edge Design, gir linsene en jevn, smalnende kantprofil og minimal kanthøyde for å redusere friksjonen til et minimum når øyelokket glir over linsen.

Linsene har en lett blåfarge (håndteringsfarge) som gjør linsene lettere å se når de ligger i linseetuiet og når du skal sette dem inn. Fargen påvirker ikke det du ser.

Acuvue Vita-linsene er merket med tallkoden 123 langs kanten. Denne merkingen hjelper deg å sikre at du alltid setter inn linsene riktig vei. Legg linsen på fingertuppen din, og se på den fra siden. Tallkoden skal kunne leses i riktig leseretning når du holder merkingen mot deg. Hvis du ser tallene i feil retning og opp ned, er linsen lagt feil vei.

UV-beskyttelse i toppklasse

Acuvue Vita gir førsteklasses beskyttelse mot UV-stråling. I gjennomsnitt blokkerer kontaktlinsene 93,4 % av UVA-strålene og 99,8 % av UVB-strålene som når øyet ditt.

Husk likevel at kontaktlinser ikke beskytter den hvite delen av øyet, som ikke er dekket av linser. Du bør alltid bruke solbriller i tillegg til kontaktlinser når solstrålingen er sterk.

Forpakning og priser

Acuvue Vita kommer i pakker med seks linser, som tilsvarer et halvt års bruk (for ett øye).

Nettbutikkene endrer stadig prisene sine, og hvilken butikk som har Acuvue Vita til lavest pris kan variere fra dag til dag. Derfor oppdaterer vi pristabellen vår hver time. Sjekk alltid linserpånett.no før du bestiller nye linser, så kan du være sikker på å få dagens beste pris på Acuvue Vita-linsene dine.