Air Optix for Astigmatism


Air Optix for Astigmatism 6
Butikk Pris Frakt
LensOn 457 kr 0 kr Til butikk
LensWay 518 kr 50 kr Til butikk
Shopping4net 542 kr 0 kr Til butikk
Lensit Finnes ikke
Mister Spex Finnes ikke
SmartBuyGlasses Finnes ikke
Lavista Finnes ikke


Air Optix for Astigmatism


Air Optix for Astigmatism 3
Air Optix for Astigmatism
Butikk Pris Frakt
Mister Spex 270 kr 0 kr Til butikk
LensWay 291 kr 50 kr Til butikk
LensOn 332 kr 0 kr Til butikk
Lensit Finnes ikke
SmartBuyGlasses Finnes ikke
Lavista Finnes ikke
Shopping4net Finnes ikke


Vann 33%
Materiale Lotrafilcon B

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Air Optix for Astigmatism er en torisk månedslinse fra produsenten Alcon (tidligere Ciba Vision).

Toriske linser er laget spesielt for korreksjon av skjeve hornhinner (astigmatisme). De har en asymmetrisk form som kompenserer for den feilen i formen på hornhinnen som kan gi slørete, uklart syn. Toriske kontaktlinser kan korrigere for både nærsynthet og langsynthet, i tillegg til korreksjonen for skjeve hornhinner. I motsetning til vanlige kontaktlinser er de konstruert for å ligge i en fast posisjon på øyet, i stedet for å rotere når du blunker eller beveger øynene.

Perfekt komfort

Air Optix for Astigmatism er laget av materialet Lotrafilcon B. Det er et moderne silikonhydrogel-materiale som slipper særlig mye oksygen inn til øyet, og gir en eksepsjonell bærekomfort selv for deg som lett blir plaget med tørre, irriterte øyne.

Det er denne egenskapen som gjør at det også er mulig å bruke Air Optix for Astigmatism som døgnlinse. Linsene slipper nemlig tilstrekkelig oksygen gjennom til øyet selv når du sover. Dersom du har klarert med optikeren at du trygt kan bruke døgnet-rundt-linser, kan Air Optix for Astigmatism brukes kontinuerlig i inntil én uke (seks netter).

Som de andre linsene i Air Optix-serien kommer også Air Optix for Astigmatism med Aqua Moisture-teknologien, som fukter og mykgjør linsene og beskytter overflaten mot smuss.

Andre merkenavn

Hos optikeren kan du finne Air Optix for Astigmatism solgt under merket Easyvision Monthly Irisian Toric. Dersom optikeren har anbefalt Easyvision Monthly Irisian Toric, kan du trygt bestille Air Optix for Astigmatism i stedet. Det er nøyaktig den samme linsen, som bare har fått et annet navn og en annen innpakning.

Forpakning og priser

Air Optix for Astigmatism kommer i pakker på 6 linser, som altså holder til seks måneders bruk (for ett øye) som månedslinser, eller til knappe seks ukers bruk som døgnet-rundt-linser.

Prissammenligningen vår oppdateres hver time, slik at du alltid kan være sikker på å finne det beste pristilbudet på dine Air Optix for Astigmatism-linser.