Avaira Vitality Toric


Avaira Vitality Toric 6
Avaira Vitality Toric
ButikkPrisFrakt
Mister Spex275 kr+ 45 krTil butikk
Lensit325 kr+ 0 krTil butikk
LavistaFinnes ikke
LensOnFinnes ikke
Shopping4netFinnes ikke
SmartBuyGlassesFinnes ikke


Vann 55%
Materiale Fanfilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Avaira Vitality toric fra produsenten CooperVision er en torisk månedslinse som brukes til å korrigere astigmatisme (skjeve hornhinner) i tillegg til eventuell nærsynthet eller langsynthet.

Avaira Vitality toric er en nyere generasjon av den populære toriske linsen Avaira toric. Brukerne rangerer den likt med Avaira toric når det kommer til komfort og synsskarphet, men den nye generasjonen linser har høyere væskeinnhold og gir bedre UV-beskyttelse.

Perfekt synsskarphet

For at toriske linser skal kunne korrigere astigmatisme, må de — i motsetning til vanlige sfæriske linser — alltid ligge i samme posisjon på øyet.

Avaira Vitality toric benytter den samme avanserte linsegeometrien som Avaira toric, som sikrer at linsene sitter svært stabilt slik at korreksjonen blir nøyaktig. En relativt stor torisk optisk sone bidrar også til optimal synsskarphet.

Ballasten (en litt tykkere, tyngre del av linsen som holder linsen stabil ved hjelp av tyngdekraften) på Avaira Vitality toric er designet for å gi en behagelig passform. Ballasten er også glatt og sømløs, slik at det oppstår minimal friksjon med øyelokket når du blunker.

Førsteklasses materiale

Avaira Vitality toric er laget av Fanfilcon A. Dette tredjegenerasjons silikonhydrogelmaterialet er fuktbart uten å trenge ekstra overflatebehandlinger, og er bygd opp av naturlig fuktbare byggesteiner. Linsematerialet binder til seg vannmolekyler, og sørger for at linsene holder godt på fuktigheten.

Kombinert med et høyt væskeinnhold (hele 55 prosent) sikrer dette en komfortabel linse med høy ytelse fra første til siste dag.

Sammenlignet med forgjengeren Avaira toric har Avaira Vitality toric forbedret beskyttelse mot UV-stråling. Linsene blokkerer mer enn 90 prosent av UVA-strålingen, og mer enn 99 prosent av UVB-strålingen. Husk imidlertid at kontaktlinser ikke dekker hele øyet, og at du alltid bør bruke solbriller eller annen beskyttelse i tillegg.

 

Forpakning og priser

Avaira Vitality toric kommer i pakker med seks linser, nok til seks måneders bruk for ett øye.

Nettbutikkene endrer prisene sine kontinuerlig, og derfor oppdaterer vi pristabellen vår hver time. Sjekk prissammenligningen vår hver gang du bestiller nye linser, så kan du alltid være sikker på at du betaler markedets laveste pris for Avaira Vitality toric-linsene dine.