Vår vurdering: 5

Vann: 55%
Materiale: Fanfilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Avaira Vitality er en god og rimelig kontaktlinse fra CooperVision. Den er en videreføring av den populære Avaira-linsen, med forbedret synskomfort og UV-beskyttelse. Etter to ukers prøvetid svarte 94 % av de spurte i en undersøkelse at de ønsket å bytte fra Avaira til Avaira Vitality.

Dersom du nå bruker Avaira, kan du oppgradere til Avaira Vitality uten at det er nødvendig med ny undersøkelse hos optiker.

Produsenten anbefaler at Avaira Vitality brukes som toukerslinse, men mange av nettbutikkene selger den som månedslinse. Be optikeren om råd, og følg alltid optikerens anvisninger og bæreskjema.

Avaira Vitality benyttes til korreksjon av nærsynthet og langsynthet, og leveres i styrker fra -12.00 til +8.00.

Ekstra fukt og komfort

Avaira Vitality er blant de billigste silikonhydrogel-linsene på markedet. Materialet den er laget av, Fanfilcon A, har væskebindende egenskaper og slipper gjennom mye oksygen til øyet. Dette gjør Avaira Vitality til en linse som er både trygg og komfortabel i bruk.

Avaira Vitality benytter Aquaform-teknologien til CooperVision, som holder overflaten på linsene fuktig hele dagen. Aquaform skaper ladede områder i kontaktlinsen som binder til seg vannmolekyler, og sørger for at linsen holder best mulig på fuktigheten.

Avaira Vitality har UV-beskyttelse i klasse 1, noe som vil si at linsene blokkerer mer enn 90 % av de skadelige UVA-strålene og mer enn 99 % av UVB-strålene. Husk likevel at kontaktlinser ikke dekker og beskytter hele øyet, så når det er mye sol bør du alltid bruke solbriller eller annen solbeskyttelse i tillegg.

Forpakning og priser

Avaira Vitality kommer i pakker med seks linser. Én pakke vil holde til et halvt års bruk for ett øye hvis du kan bruke linsene som månedslinser, eller tre måneders bruk hvis linsene skal erstattes hver annen uke.

Pristabellen vår blir oppdatert flere ganger daglig med de beste tilbudene fra alle de store norske nettbutikkene for kontaktlinser. Hvis du alltid undersøker prissammenligningen vår før du bestiller nye kontaktlinser, kan du alltid være trygg på at du betaler markedets laveste pris for Avaira Vitality-linsene dine.