Biomedics 1 Day Extra


Biomedics 1 Day Extra 90
Butikk Pris Frakt
LensOn 313 kr 0 kr Til butikk
Lensit 314 kr 0 kr Til butikk
Mister Spex 316 kr 0 kr Til butikk
Shopping4net 350 kr 0 kr Til butikk
LensWay 439 kr 50 kr Til butikk
SmartBuyGlasses Finnes ikke
Lavista Finnes ikke


Biomedics 1 Day Extra


Vann 55%
Materiale Ocufilcon D

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Biomedics 1 day Extra er en endagslinse fra den amerikanske produsenten Coopervision, og er en videreføring av de populære Biomedics 1 day-linsene. Biomedics 1 day Extra er lett å sette inn, gir utmerket synsskarphet, og holder bedre på fuktigheten i øyet enn forgjengeren. Dersom du bruker Biomedics 1 day kan du oppgradere til Biomedics 1 day Extra uten at det er nødvendig med ny undersøkelse hos optiker.

Er du på jakt etter en rimelig endagslinse i toppklasse, er det verdt å gi Biomedics 1 day Extra et forsøk.

Høy kvalitet, lav pris

Biomedics 1 day Extra er optimert for å holde på fuktigheten. Linsene lages av materialet Ocufilcon D og inneholder hele 55 % vann. Det er derfor mulig for de fleste å bruke linsen i opptil 16 timer uten å få problemer med tørrhet og irritasjon. De avrundete kantene bidrar til minimal friksjon mellom linsen og øyet.

Biomedics 1 day Extra har en lett såkalt håndteringsfarge, som gjør den godt synlig på fingertuppen og letter innsettingen. Det er en velegnet linse for førstegangsbrukere, men også for erfarne brukere som foretrekker endagslinser og setter komforten i høysetet.

Som andre endagslinser skal Biomedics 1 day Extra kastes etter én dags bruk og erstattes med nye linser neste dag. Følg alltid optikerens og produsentens anvisninger for oppbevaring, bruk og håndtering av kontaktlinser.

Andre merkenavn

Hos Brilleland selges disse linsene under merket iWear DD Basic. Hvis det er dette merket du har fått anbefalt av optikeren, kan du trygt kjøpe Biomedics 1 day Extra i stedet. Linsene er identiske og kommer fra samme produsent, kun innpakningen er forskjellig.

Forpakning og priser

Biomedics 1 day Extra er en prisgunstig linse som kommer i pakker med 30 linser eller 90 linser. Det er litt billigere å kjøpe pakker med 90, og samtidig bidrar du til å spare miljøet for unødvendig emballasje.

Pristabellen vår blir kontinuerlig oppdatert med de beste tilbudene fra alle de store norske nettbutikkene. Sjekker du vår prissammenligning hver gang du bestiller, kan du alltid være sikker på å betale lavest mulig pris for dine Biomedics 1 day Extra-linser.