Biomedics 55 Evolution


Biomedics 55 Evolution 6
Butikk Pris Frakt
LensOn 141 kr 0 kr Til butikk
Shopping4net 142 kr 0 kr Til butikk
Lensit 155 kr 0 kr Til butikk
LensWay 180 kr 50 kr Til butikk
Mister Spex 186 kr 0 kr Til butikk
SmartBuyGlasses Finnes ikke
Lavista Finnes ikke


Biomedics 55 Evolution


Biomedics 55 Evolution 3
Biomedics 55 Evolution
Butikk Pris Frakt
SmartBuyGlasses 93.55 kr 0 kr Til butikk
LensWay Finnes ikke
LensOn Finnes ikke
Lensit Finnes ikke
Mister Spex Finnes ikke
Lavista Finnes ikke
Shopping4net Finnes ikke


Vann 55%
Materiale Ocufilcon D

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Biomedics 55 Evolution er en månedslinse med asfærisk form for korreksjon av nærsynthet eller langsynthet. Den asfæriske formen gjør at linsen kan jevne ut en hornhinne som er litt ujevn, og resultatet er en pålitelig og komfortabel kontaktlinse som alltid gir skarpt og klart syn. Biomedics 55 Evolution lages av produsenten CooperVision.

Biomedics 55 Evolution er en forbedret utgave av linsen Biomedics 55. Selv om de fleste som bytter fra Biomedics 55 til Biomedics 55 Evolution opplever en positiv forandring i komfort og synsskarphet, anbefaler produsenten at du snakker med optikeren før du bytter.

Linsene skal tas ut om kvelden, rengjøres og settes inn igjen om morgenen. Etter en måned skal linsene erstattes med et nytt par.

UV-filter og farge

Biomedics 55 Evolution har UV-filter og gir øynene dine en viss beskyttelse mot skadelige UV-stråler. Husk imidlertid at kontaktlinser ikke dekker hele øyet, og at de derfor ikke kan erstatte solbriller eller annen øyebeskyttelse.

Biomedics 55 Evolution har en lett blå farge, en såkalt håndteringsfarge, som gjør det lett å se linsen når den skal settes inn, rengjøres og legges i væske. Skulle du være så uheldig å miste en linse i vasken eller på gulvet, er det ikke noe problem å finne den igjen. Håndteringsfargen har ingen innvirkning på synet ditt når du har linsene på.

Andre merkenavn

Mange optikerkjeder har gjort Biomedics-linsene til «sine egne». Biomedics 55 Evolution selges også under navnene iWear DR Comfort, Easyvision Monthly Classic, Easyvision Monthly Standard og Eye Q Premium. Hvis optikeren har anbefalt deg et av disse merkene, kan du trygt kjøpe Biomedics 55 Evolution i stedet. Linsene er identiske, bare innpakningen er forskjellig.

Forpakning og priser

Biomedics 55 Evolution kommer i pakker med tre eller seks linser, nok til tre måneders eller et halvt års bruk for ett øye.

Prissammenligningen vår blir oppdatert hver time med de laveste prisene fra alle de store norske nettbutikkene. Sjekk alltid linserpånett.no før du bestiller dine Biomedics 55 Evolution, så betaler du alltid markedets laveste pris.