Biotrue ONEday for Presbyopia


Biotrue ONEday for Presbyopia 30
Butikk Pris Frakt
Lavista 220 kr 49 kr Til butikk
LensOn 280 kr 0 kr Til butikk
Lensit 281 kr 0 kr Til butikk
SmartBuyGlasses 281.53 kr 0 kr Til butikk
Shopping4net 325 kr 0 kr Til butikk
LensWay Finnes ikke
Mister Spex Finnes ikke


Biotrue ONEday for Presbyopia


Biotrue ONEday for Presbyopia 90
Biotrue ONEday for Presbyopia
Butikk Pris Frakt
Lensit 949 kr 0 kr Til butikk
Mister Spex 996 kr 0 kr Til butikk
LensWay Finnes ikke
LensOn Finnes ikke
SmartBuyGlasses Finnes ikke
Lavista Finnes ikke
Shopping4net Finnes ikke


Vann 78%
Materiale Nesofilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Biotrue ONEday for Presbyopia fra produsenten Bausch + Lomb er en multifokal (progressiv) endagslinse som brukes til å korrigere alderssyn. Biotrue ONEday for Presbyopia leveres i styrker fra +6.00 til -9.00, og med to nivåer (High/Low) av ekstra styrke for progressive linser.

Biotrue ONEday for Presbyopia er utviklet for å beholde et fuktighetsnivå som ligger nærmest mulig opp til det naturlige fuktnivået i øyet, for å gi optimal bærekomfort gjennom hele dagen. Linsene beholder 98 % av fuktigheten i inntil 16 timer. Linsene etterligner også øyets biologiske egenskaper ved hjelp av et fuktighetsbevarende middel på overflaten.

Som andre endagslinser skal Biotrue ONEday for Presbyopia tas ut og kastes hver kveld, og erstattes med et nytt linsepar dagen etter.

Linser for godt mørkesyn

Biotrue ONEday for Presbyopia benytter den patenterte teknologien High Definition Optics, som gir skarpt, klart syn også ved svak belysning. Linsen er derfor et godt valg for deg som driver mye mørkekjøring eller ofte oppholder deg i omgivelser med dunkel belysning.

Det optiske designet til Biotrue ONEday for Presbyopia er progressivt i tre soner, og gir skarpt syn på både kort, mellomlang og lang avstand. Linsen har en lett håndteringsfarge som gjør at du ser den godt når du setter den inn, men som ikke påvirker synet ditt når du har den på.

Biotrue ONEday for Presbyopia gir også god UV-beskyttelse, men husk at kontaktlinser ikke dekker og beskytter hele øyet. Bruk alltid solbriller eller annen solbeskyttelse i tillegg.

Forpakning og priser

Biotrue ONEday for Presbyopia kommer i pakker med 30 eller 90 linser, som holder til henholdsvis én og tre måneders bruk for ett øye.

Vi oppdaterer daglig vår prissammenligning med de nyeste tilbudene til alle de store norske nettbutikkene for kontaktlinser. Sjekk alltid pristabellen vår før du bestiller nye kontaktlinser, så kan du være sikker på å betale markedets laveste pris for dine Biotrue ONEday for Presbyopia-linser.