Biotrue ONEday


Biotrue ONEday 30
Biotrue ONEday


Vann 78%
Materiale HyperGel

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Biotrue ONEday er en endagslinse fra produsenten Bausch + Lomb. Linsen er utviklet spesielt for å beholde samme fuktighetsnivå som øyet, for å gi optimal bærekomfort fra morgen til kveld. Biotrue ONEday er laget av materialet nesofilcon A, også kalt HyperGel.

Biotrue ONEday etterligner dessuten øyets biologiske egenskaper ved hjelp av et fuktighetsbevarende middel på overflaten av linsen. Mange brukere som syns det er vanskelig å finne dagslinser som er komfortable hele dagen, blir fornøyde med Biotrue ONEday.

Skarpt syn i mørket

Biotrue ONEday er konstruert med teknologien High Definition™ Optics, som gir skarpt, klart syn også under dårlige lysforhold. Biotrue ONEday er derfor en godt egnet linse for brukere som ofte har behov for å kjøre bil i mørket, eller som arbeider i miljøer med svak belysning.

Biotrue ONEday er også blant de relativt få linsene på markedet som beskytter mot UV-stråling. Kombinasjonen med ekstra synskarphet gjør derfor Biotrue ONEday til et godt valg for vinteraktiviteter som ski, og for alle som liker å være ute i solen om sommeren. Husk likevel at kontaktlinser ikke dekker hele øyet, og at det derfor er nødvendig med solbriller eller annen beskyttelse i tillegg til UV-beskyttelsen linsene kan gi.

Forpakning og priser

Biotrue ONEday kommer i pakker med 30 eller 90 linser, nok til én eller tre måneders bruk for ett øye. Som andre endagslinser skal Biotrue ONEday alltid tas ut og kastes etter én dags bruk, og erstattes med nye linser neste dag.

Pristabellen vår blir oppdatert flere ganger daglig med de mest aktuelle tilbudene fra de store norske nettbutikkene. Bruker du vår prissammenligning, kan du alltid være sikker på å betale lavest mulig pris for dine Biotrue ONEday-linser.