Expressions Colors


Expressions Colors 3
Butikk Pris Frakt
LensWay Finnes ikke
LensOn Finnes ikke
Lensit Finnes ikke
Mister Spex Finnes ikke
SmartBuyGlasses Finnes ikke
Lavista Finnes ikke
Shopping4net Finnes ikke
Expressions Colors


Expressions Colors 1
Expressions Colors
Butikk Pris Frakt
Shopping4net 89 kr 0 kr Til butikk
LensWay Finnes ikke
LensOn Finnes ikke
Lensit Finnes ikke
Mister Spex Finnes ikke
SmartBuyGlasses Finnes ikke
Lavista Finnes ikke


Vann 45%
Materiale Methafilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Expressions colors er en farget månedslinse fra CooperVision. Denne fargelinsen ble tidligere solgt under navnet Frequency Colors.

Expressions color er heldekkende, såkalt opakfargete linser, og er derfor egnet til å forandre en naturlig mørk øyefarge til å bli lysere. Det er med andre ord mulig å endre fra for eksempel brune til blå øyne.

Fargelinser med eller uten styrke

Enten du bare vil endre utseende for en kveld eller du ønsker en mer langsiktig forandring, kan du enkelt få en ny øyenfarge med Expressions colors-kontaktlinser.

Expressions colors er tilgjengelig med og uten styrke (fra -6,00 til +4,00). Selv om du ikke har behov for synskorreksjon, er det viktig for øyehelsens skyld at du blir undersøkt av optiker før du begynner å bruke fargelinser.

Takket være en teknisk avansert fargeprosess har Expression colors naturlige, realistiske fargenyanser. Expression colors-linsene kommer i sju nydelige farger

  • Blått Aqua, Dark Blue og Light Blue
  • Grått Grey
  • Grønt Green
  • Brunt Brown og Hazel.

Som andre månedslinser skal Expressions colors tas ut om kvelden, rengjøres og legges i linsevæske over natten, og settes inn igjen om morgenen. Etter en måneds bruk skal fargelinsene erstattes med et nytt par.

Noen av våre lesere har etterspurt Expression Accents, en delvis dekkende fargelinse som ikke forandrer øyenfargen helt, men forsterker øyets naturlige farge. Expression Accents-linsene produseres imidlertid ikke lenger, men vi kan anbefale SofLens Natural Colors fra Bausch + Lomb som erstatning.

Forpakning og priser

Expressions colors leveres i pakker med én linse, som altså holder til en måneds bruk.

Pristabellen vår oppdateres flere ganger daglig. Benytter du prissammenligningen vår hver gang du bestiller, kan du alltid være trygg på at du finner markedets laveste pris på Expression colors-linsene dine blant alle de store norske nettbutikkene.