Focus Dailies Toric


Focus Dailies Toric 30
ButikkPrisFrakt
LensOn245 kr+ 0 krTil butikk
Shopping4net249 kr+ 0 krTil butikk
LavistaFinnes ikke
LensitFinnes ikke
Mister SpexFinnes ikke
SmartBuyGlassesFinnes ikke


Focus Dailies Toric


Focus Dailies Toric 90
Focus Dailies Toric
ButikkPrisFrakt
Shopping4net649 kr+ 0 krTil butikk
LavistaFinnes ikke
LensOnFinnes ikke
LensitFinnes ikke
Mister SpexFinnes ikke
SmartBuyGlassesFinnes ikke


Vann 69%
Materiale Nelfilicon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Focus Dailies Toric er en torisk endagslinse for korreksjon av astigmatisme, også kalt skjeve hornhinner. Linsene lages av produsenten Alcon, tidligere CibaVision.

Focus Dailies Toric er fortsatt i salg hos enkelte av nettbutikkene, men produsenten anbefaler at de som bruker denne linsen går over til Dailies AquaComfort Plus Toric.

Dailies AquaComfort Plus Toric har samme design som Focus Dailies Toric, men gir økt komfort. I en undersøkelse foretatt av produsenten selv, oppga hele 80 % av brukerne at de opplevde bedre komfort med  linser i Dailies AquaComfort Plus-serien, sammenlignet med Focus Dailies-linser.

Lette å sette inn

Focus Dailies Toric er en mye solgt endagslinse som egner seg til både heltids- og deltidsbruk. I likhet med andre linser i Focus Dailies-familien har Focus Dailies Toric en glatt overflate som smuss og urenheter ikke så lett fester seg til. Linsene har også en ekstra tynn kant som bidrar til utmerket bærekomfort.

Linsene har en lett farge, en såkalt håndteringsfarge, som letter innsettingen uten at det påvirker hva du ser når du har linsene på. De er også merket med en innsettingsmarkering (bokstavene OK) som viser hvilken vei linsene skal settes inn.

I motsetning til vanlige sfæriske linser skal ikke toriske linser rotere på øyet, men må ligge stabilt i samme posisjon for å gi riktig korreksjon av astigmatismen. Focus Dailies Toric er produsert slik at linsen skal sitte godt og stabilt på øyet og levere optimal synsskarphet.

Merkenavn og forpakning

Focus Dailies Toric kan bestilles i pakker på 30 linser eller 90 linser, som holder til henholdsvis én og tre måneders bruk for ett øye. Som med andre endagslinser skal du kaste og bytte ut Focus Dailies Toric-linsene dine hver dag. Følg alltid optikerens og produsentens anvisninger for trygg håndtering og bruk av kontaktlinser.

Focus Dailies Toric ble lansert under merket Ciba Vision, som senere ble overtatt av Alcon. Linsene kan derfor bli levert i en eske med Alcon-logo i stedet for Ciba Vision-pakningen du ser på bildet. Endringen gjelder kun merkevaren og den ytre emballasjen, kontaktlinsene er de samme.

Pristabellene våre oppdateres flere ganger daglig. Benytter du vår prissammenligning, kan du alltid være sikker på å betale markedets laveste pris for dine Focus Dailies Toric-linser.