MyDay daily disposable


MyDay daily disposable 90
MyDay daily disposable
Butikk Pris Frakt
LensWay 799 kr 50 kr Til butikk
LensOn Finnes ikke
Lensit Finnes ikke
Mister Spex Finnes ikke
SmartBuyGlasses Finnes ikke
Lavista Finnes ikke
Shopping4net Finnes ikke


Vann 54%
Materiale Stenfilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

MyDay daily disposable fra produsenten CooperVision er en relativt ny linse på markedet. Det er en endagslinse laget av et materiale og med en teknologi som effektivt slipper gjennom oksygen til øynene, samtidig som det brukes mindre silikon. Mindre silikon gjør at linsene kan ha et høyt væskeinnhold, noe som bidrar til å holde øynene fuktige og friske gjennom hele dagen. Mindre silikon gjør også at linsene føles ekstra myke.

For å øke komforten ytterligere har MyDay daily disposable også en avansert utforming med jevn linseoverflate og runde kanter, som reduserer friksjonen til et minimum når øyelokket beveger seg over linsen.

God fukt og UV-beskyttelse

MyDay-linsene har et UVA-filter som blokkerer 85 % av strålingen, og et UVB-filter som blokkerer 96 % av de skadelige strålene. MyDay er derfor en perfekt linse for deg som er glad i utendørs aktivitet, enten det dreier seg om ski eller vannski, gåturer eller båtturer.

Husk likevel at du alltid bør bruke solbriller eller annen solbeskyttelse i tillegg, da kontaktlinser bare dekker iris og ikke beskytter hele øyet.

Som andre endagslinser skal MyDay-linsene kastes hver kveld og erstattes med et nytt par linser neste dag. Følg alltid anvisningene fra produsenten og optikeren om bruk og håndtering av kontaktlinsene dine.

Forpakning og priser

MyDay kommer i pakker med 30 eller 90 linser, som altså holder til én eller tre måneders bruk for ett øye. De fås i styrker fra -10.00 til +6.00.

Hos Synsam kan du finne MyDay daily disposable under navnet Eye Q One-Day Superior, og hos Brilleland under navnet iWear DD Supreme XX. Hvis optikeren har anbefalt deg Eye Q One-Day Superior eller iWear DD Supreme XX, kan du trygt bestille MyDay daily disposable i stedet. Det er nøyaktig de samme linsene fra samme produsent, det er bare merkenavnet og innpakningen som er endret.

Vi oppdaterer prissammenligningen vår flere ganger daglig med de beste tilbudene fra de store norske nettbutikkene for kontaktlinser. Sjekk pristabellen vår hver gang du handler kontaktlinser, så kan du alltid være sikker på å betale markedets laveste pris for MyDay-linsene dine.