Proclear Toric


Proclear Toric 3
Proclear Toric
Butikk Pris Frakt
SmartBuyGlasses 310.45 kr 0 kr Til butikk
LensWay Finnes ikke
LensOn Finnes ikke
Lensit Finnes ikke
Mister Spex Finnes ikke
Lavista Finnes ikke
Shopping4net Finnes ikke


Vann 62%
Materiale Omafilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Proclear Toric (Proclear Compatibles Toric) er toriske månedslinser som korrigerer for astigmatisme, også kjent som skjeve hornhinner.

Proclear Compatibles Toric fra produsenten CooperVision er utviklet spesielt for å holde på fuktigheten gjennom hele dagen, og passer derfor for linsebrukere som tilbringer mye tid foran dataskjermer eller i miljøer med tørr luft.

Korreksjon av astigmatisme

Når du har astigmatisme kan synet ditt bli uklart eller forvrengt både på kort og nært hold. I dag kan heldigvis astigmatisme enkelt korrigeres med såkalte toriske kontaktlinser, som har en asymmetrisk form.

Vanlige (sfæriske) linser har en rund form og roterer på øyet når brukeren blunker, mens toriske linser har et spesielt design som gjør at de alltid ligger i samme posisjon på øyet. Vanligvis betyr dette at den nedre delen av linsen er litt tyngre, slik at det er tyngdekraften som holder linsen på plass.

Toriske linser kan korrigere både nærsynthet og langsynthet i tillegg til korreksjonen for skjeve hornhinner.

Proclear Compatibles Toric er et godt valg hvis du har en alminnelig grad av astigmatisme. Brukere med vanskeligere astigmatiske kan ha bedre nytte av en annen linse i samme familie, Proclear Toric XR, som har bredere styrkeomfang.

Gode linser for tørre øyne

Kontaktlinsene i Proclear-familien motvirker tørre øyne på en naturlig måte. Takket være et materiale som inneholder syntetiske molekyler av fosforylkolin, blir vannmolekylene bundet og gjort til en del av selve linsen, slik at linsene holder på 96 % av fuktigheten selv etter 12 timers bruk.

Proclear-serien er de eneste kontaktlinsene som har fått godkjent påskriften «kan gi økt komfort for kontaktlinsebrukere som opplever lett ubehag eller symptomer på tørrhet ved bruk av linser» av det amerikanske nærings- og legemiddelverket FDA.

Forpakning og priser

Proclear Compatibles Toric kommer i pakker med seks linser, som rekker til et halvt års bruk for ett øye.

Pristabellen vår blir oppdatert flere ganger daglig med de beste pristilbudene fra alle de store norske nettbutikkene. Bruk prissammenligningen vår hver gang du handler kontaktlinser, så kan du alltid være sikker på at du betaler lavest mulig pris for dine Proclear Compatibles Toric-linser.