Vann 36%
Materiale Balafilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

PureVision Multifocal er en multifokal (progressiv) døgnet-rundt-linse som kan brukes i opp til 30 dager i strekk. Linsene produseres av det amerikanske selskapet Bausch+Lomb, og fås i styrker fra  -10.00 til +6.00.

Multifokale linser brukes til korreksjon av presbyopi, også kalt alderssyn, i kombinasjon med nærsynthet eller langsynthet. Ulike områder av linsen har ulik styrke, noe som gjør det mulig å fokusere og se skarpt på alle avstander.

Behold linsene på døgnet rundt

PureVision Multifocal kan brukes døgnet rundt i opptil 30 dager, noe som har mange praktiske fordeler. Døgnet-rundt-linser egner seg særlig godt for brukere som har uregelmessig døgnrytme, for eksempel skiftarbeidere.

PureVision Multifocal er laget av silikonhydrogel-materialet balafilcon A. Materialet motvirker at proteiner og fett legger seg på linsene selv ved lang tids kontinuerlig bruk. Linsene har også fått en ekstra overflatebehandling som beskytter mot irriterende urenheter og gjør at de holdes fuktige med naturlig tårevæske.

Linsematerialet inneholder 36 % vann, og slipper gjennom tilstrekkelig oksygen til at linsene kan brukes døgnet rundt uten å skade øynene.

Det er imidlertid ikke mulig for alle å bruke døgnlinser, og særlig ikke i så mye som 30 dager. Ulike personer reagerer individuelt, og brukere av døgnlinser har økt risiko for øyeinfeksjoner. Dersom du røyker øker risikoen ytterligere.

Bruk av døgnlinser må alltid avklares med optiker før du begynner, og for øyehelsens skyld er det viktig å alltid respektere bæreskjemaet optikeren har angitt.

Multifokale døgnlinser til gunstig pris

PureVision Multifocal er en relativt prisgunstig døgnlinse, særlig hvis du tåler å bruke dem i så mye som 30 dager.

Den nye generasjonen PureVision 2 Multi-Focal er tynnere enn PureVision Multifocal, og gir både økt komfort og bedre synsskarphet, særlig i dårlig belysning. PureVision 2 Multi-Focal er imidlertid atskillig dyrere enn PureVision Multifocal.

PureVision Multifocal kommer i pakker med seks linser, som altså holder til inntil et halvt års bruk for ett øye.

Bruk prissammenligningen vår hver gang du bestiller nye linser, så vil du alltid betale markedets laveste pris for dine PureVision Multifocal-linser.

[/fusion_text]
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]