Vår vurdering: 4.6

Avaira


Avaira 6
Butikk Pris Frakt
LensWay Finnes ikke
LensOn Finnes ikke
Lensit Finnes ikke
Mister Spex Finnes ikke
SmartBuyGlasses Finnes ikke
Lavista Finnes ikke
Shopping4net Finnes ikke

Vann: 46%
Materiale: Enfilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Avaira har gått ut av produksjon. Hvis du ikke ser priser på denne siden, betyr det at nettbutikkene ikke har den på lager. Vi anbefaler i stedet Avaira Vitality (kilde: Lensway).

Avaira er en prisgunstig månedslinse fra produsenten CooperVision. Den er laget av et silikonbasert materiale med væskebindende egenskaper som slipper igjennom mye oksygen til hornhinnen. Dette gjør linsene komfortable og trygge i bruk.

Det er viktig å merke seg at effekten av linsebruk varierer fra person til person, og hvorvidt en type kontaktlinser gir bedre fuktighet og komfort for akkurat deg finner du best ut av ved å teste linser i samråd med en optiker.

Ekstra fukt og komfort

Avaira kontaktlinser et godt valg for både nye og erfarne kontaktlinsebrukere som ønsker større komfort enn de får med tradisjonelle hydrogellinser. Takket være CooperVisions unike Aquaform-teknologi holder overflaten på Avaira-linsene seg fuktig hele dagen, uten bruk av øyedråper eller andre overflatebehandlinger. Teknologien skaper ladede områder i linsematerialet som binder seg til vannmolekyler og sørger for at linsen holder på vannet. Dette bidrar til mindre belegg, og gir utmerket linsekomfort fra første til siste dag.

Avaira-linser er de eneste månedslinsene som har PEG (polyetylenglykol) som integrert komponent, både inni og utenpå linsen. PEG er et høyeffektivt smøremiddel som binder vann til hele kontaktlinsen, slik at den holder seg fuktig og komfortabel så lenge som mulig.

Avaira beskytter også øynene dine mot skadelige UV-stråler, men husk at UV-absorberende kontaktlinser ikke dekker hele øyet. Du bør fortsatt bruke solbriller eller annen anbefalt  øyebeskyttelse.

Andre merkenavn

Hos Specsavers selges Avaira under merket Easyvision Monthly Uvicia, og hos Synsam som Eye Q All-day. Hvis det er ett av disse merkene du har fått anbefalt av optikeren, kan du trygt kjøpe Avaira i stedet. Selve linsene er identiske, det er kun navnet og innpakningen som er er forandret.

Forpakning og priser

Avaira kommer i pakker med seks linser, nok til opptil seks måneders bruk for ett øye.

Avaira finnes også som toriske linser (Avaira toric) for korreksjon av skjeve hornhinner.