Vann 55%
Materiale Phemfilcon

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

FreshLook Colors er en farget månedslinse fra Alcon (tidligere Ciba Vision). Den er heldekkende, såkalt «opaque» eller opakfarget, og er først og fremst beregnet på å forandre en mørk naturlig øyenfarge til en lysere sjattering. Hvis din naturlige øyenfarge er lys, vil du få et bedre resultat med FreshLook Dimensions.

Det er mulig å kjøpe fargelinser uten styrke selv om du ikke har ordinasjon fra optiker, men av sikkerhetsgrunner anbefales det likevel at du blir undersøkt av optiker eller øyenlege før du begynner å bruke kontaktlinser.

I likhet med andre månedslinser skal FreshLook Colors tas ut om kvelden, rengjøres og legges i linsevæske over natten, og settes inn igjen neste morgen. Etter maksimalt en måned skal fargelinsene erstattes med et nytt par.

Friske farger

FreshLook Colors har ett lag farge, i motsetning til FreshLook ColorBlends som har tre lag. Om du har veldig mørke øyne, anbefales derfor FreshLook ColorBlends fargelinser i stedet.

FreshLook Colors kommer i fire flotte fargesjatteringer

  • Blå Blue
  • Grønn Green
  • Lilla Violet
  • Grå Misty Grey

Det endelige resultatet er individuelt, og kommer an på din naturlige øyenfarge. Du bør alltid prøve ut fargelinser for å vurdere fargeresultatet før du handler inn linser for flere måneder.

FreshLook Colors er tilgjengelig med og uten styrke (fra -8.00 til +6.00).

Forpakning og priser

FreshLook Colors kommer i pakker med to linser.

Pristabellen vår oppdateres flere ganger daglig med de beste pristilbudene fra alle de store norske nettbutikkene for kontaktlinser. Bruker du prissammenligningen vår hver gang du bestiller linser, kan du alltid være sikker på at du betaler markedets beste pris for FreshLook Colors-linsene dine.