Freshlook Dimensions


Freshlook Dimensions 2
Butikk Pris Frakt
SmartBuyGlasses 210.55 kr 0 kr Til butikk
LensWay 269 kr 50 kr Til butikk
LensOn Finnes ikke
Lensit Finnes ikke
Mister Spex Finnes ikke
Lavista Finnes ikke
Shopping4net Finnes ikke


Freshlook Dimensions


Freshlook Dimensions 6
Freshlook Dimensions


Vann 55%
Materiale Phemfilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

FreshLook Dimensions er fargede månedslinser. FreshLook Dimensions er såkalte forsterkerlinser, det vil si at de forsterker øyets naturlige farge. De er ikke heldekkende. Forsterkerlinser gir et mer naturlig resultat, og passer godt for deg som har en relativt lys naturlig øyenfarge.

Som andre månedslinser skal FreshLook Dimensions tas ut hver kveld, renses og legges i linsevæske om natten, og settes inn igjen neste dag.

Det er mulig å bestille fargelinser uten styrke selv om du ikke har linseseddel fra optiker. Av hensyn til øyehelsen din anbefaler vi likevel sterkt at du blir undersøkt av optiker før du begynner med kontaktlinser.

Blå og grønne fargelinser

FreshLook Dimensions kommer i tre fargevarianter Caribbean Aqua, Pacific Blue og Sea Green. De har en mørkere ring rundt irisen, noe som gir en naturlig effekt, gjør at øyet ser større ut, og gir liv til blikket ditt.

freshlook-dimensions

 

Illustrasjonene tar utgangspunkt i at brukeren har lyse øyne. Det endelige fargeresultatet vil avhenge av din egen naturlige øyenfarge. Du bør alltid prøve fargelinser hos optikeren for å være sikker på at du blir fornøyd med den nye fargen, før du går til innkjøp av kontaktlinser for flere måneders bruk.

FreshLook Dimensions egner seg ikke for deg som har mørke øyne og ønsker å forandre til en lysere farge. Prøv i stedet FreshLook Colors eller FreshLook ColorBlends fargelinser, som er heldekkende (såkalt opaque eller opakfarget) og gjør det mulig å endre øyenfarge fra mørk til lys.

Forpakning og priser

FreshLook Dimensions uten styrke kommer i pakker med enten to eller seks linser. Dersom du skal ha fargelinser med styrke, må du bestille i pakker med seks linser, som holder til et halvt års bruk for ett øye.

Pristabellen vår oppdateres flere ganger daglig med de beste tilbudene fra alle de store norske nettbutikkene for kontaktlinser. Bruker du prissammenligningen vår hver gang du bestiller kontaktlinser, kan du alltid være sikker på at du betaler markedets laveste pris.