Vår vurdering: 4.3


Proclear 1 Day


Vann: 60%
Materiale: Omafilcon A

Noen priser på Linserpånett.no er lavere enn nettbutikkene direkte. Disse prisene er kun tilgjengelig via våre lenker.

Markedssituasjonen endres. Sjekk derfor Linserpånett.no før du kjøper neste gang. Vi oppdaterer priser hver time. 

Proclear 1-Day er en endagslinse fra produsenten CooperVision. Proclear 1-Day korrigerer nærsynthet og langsynthet, med styrker fra -12,00 til +8,00.

Linser for tørre øyne

Proclear 1-Day er spesielt utviklet for å motvirke tørre øyne og øke komforten for linsebrukere som lett blir plaget med tørrhet og irritasjon. Linsene lages av materialet Omafilcon A, som binder vannmolekyler til linsen og holder på fuktigheten gjennom hele dagen.

Proclear er den eneste kontaktlinseserien som har fått påstanden «kan gi økt komfort for kontaktlinsebrukere som opplever lett ubehag eller symptomer på tørrhet ved bruk av linser» godkjent av FDA, det amerikanske nærings- og legemiddelverket.

Som andre endagslinser skal Proclear 1-Day tas ut og kastes etter én dags bruk, og erstattes med et nytt par neste dag. Med endagslinser sikrer du at proteiner og allergener ikke rekker å legge seg på kontaktlinsene og irritere øynene dine før linsene blir byttet ut med et nytt, friskt par. Dette bidrar ytterligere til å forebygge problemer med tørre øyne.

Andre merkenavn

Hos Specsavers Optikk selges Proclear 1-Day linsene under navnene Easyvision Daily Vusion og Easyvision Elite OneDay, mens Synsam selger dem som Eye Q One-Day Premium.

Hvis det er ett av disse merkene du har fått anbefalt av optikeren, kan du trygt kjøpe Proclear 1-Day i stedet. Linsene er identiske og kommer fra av samme produsent, det er kun navnet og emballasjen som er forskjellig.

I Proclear-serien finner du også vanlige månedslinser (Proclear Sphere), toriske linser for brukere med skjeve hornhinner (Proclear Compatibles Toric), og multifokale linser for brukere med alderssyn (Proclear Multifocal).

Forpakning og priser

Proclear 1-Day kommer i pakker med 30 eller 90 linser, som holder til én eller tre måneders bruk for ett øye.

Prisene på kontaktlinser kan variere betydelig fra en nettbutikk til en annen, og de endres ofte. Pristabellen vår blir oppdatert hver time med de nyeste tilbudene fra alle de store norske nettbutikkene.

Sjekker du linserpånett.no hver gang du handler kontaktlinser, kan du alltid være sikker på å betale lavest mulig pris for dine Proclear 1-Day-linser.

[/fusion_text]
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]