Vår ambisjon er å være Norges mest omfattende sammenligning av priser på linser på nett. Det er ingen tvil om at salg av kontaktlinser online har ført til billigere priser. Marginene på linser har tradisjonelt vært høye. Økt konkurranse på nett hør ført til priskutt – til glede for forbrukere.

For dem som er ute helt i siste liten, kan det være fristende å kjøpe linser på apotek eller hos en optiker. For dem som er villig til å vente noen få dager er det mye å spare på å bestille over nettet – og velge den billigste nettbutikken.

Se priser

Mange av prisene endres daglig, og sammenligningen vår blir oppdatert fortløpende. Sjekk oversikten regelmessig for å benytte deg av de beste tilbudene!

Merk også at noen priser får du kun dersom du klikker deg til butikkene gjennom våre linker, ikke hvis du går til nettbutikkene direkte.

Velg en seriøs nettbutikk

I oversikten har vi inkludert alle de mest kjente og pålitelige forhandlere: LensOn, Lensit, Lensway, Lensy, Mister Spex (tidligere Lensstore), Netlens og Shopping4Net. Sammenligningen vår dekker de mest konkurransedyktige nettbutikkene på det norske markedet.

Disse har alle flere års erfaring og fornøyde kunder i Norge.

Unngå feller

Vi hjelper deg ikke bare å finne billige kontaktlinser online, men også å unngå problemer ved kjøp:

  • Ikke betal for navnet alene. 100% identiske kontaktlinser selges under forskjellige navn og varemerker, blant annet for å gjøre sammenligning av merker og priser vanskeligere. Vi oppgir produsentens originalnavn.

  • Unngå moms og toll. Vi anbefaler at du bestiller fra nettbutikker med moms inkludert. Linser bestilt fra USA og Asia kan virke billigere ved første øyekast, men er verdien er over 350 kroner blir totalbeløpet fort høyere. Alle nettbutikkene i vår oversikt oppgir priser inkludert moms.

  • Kjøp alltid «ferske» kontaktlinser. Visse billige leverandører leverer varer som er nær utløpsdato eller som ikke har blitt lagret riktig. Alle nettbutikkene i vår oversikt tilfredsstiller EUs retningslinjer for lagring av kontaktlinser.